Kartal, umuda uçtu

Kartal, umuda uçtu

Fenerbahçe hazırlıklarının Konya ayağını tamamlayan Konyaspor, son çalışmasını bugün İstanbulda yapacak

Turkcell Süper Lig’de kalma umutlarını sürdüren, dolayısıyla da teknik kadroda kan değişikliğine giderek, takımın başına iki haftalığına Ünal Karaman’ı getiren Konyaspor’da Fenerbahçe maçı hazırlıkları devam ediyor. Konya’daki son çalışmayı dün yapan yeşil-beyazlı temsilcimizde futbolcuların morallerinin üst düzeyde olduğu gözlenirken, teknik direktör Ünal Karaman’ın oyuncularla tek tek ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı. Dün akşam saatlerinde son çalışmayı yapan yeşil-beyazlılar, akşam uçağı ile de İstanbul’a gittiler. Titanic otelde kampa girecek olan yeşil-beyazlılar, bugün yapılacak ter idmanından sonra kampa girecekler ve maç saatini bekleyecekler. Konyaspor’da Serhat Akyüz’ün dışında bir eksik bulunmuyor.

ZAFER: İSTANBUL’DAN BOŞ DÖNMEYİZ
Yeşil-beyazlı ekibin tecrübeli oyuncularından Zafer Demir, final olarak gördükleri Fenerbahçe maçından istedikleri sonucu alarak döneceklerini belirterek, “Buna tüm takım olarak inanıyoruz” dedi.
Eskişehirspor maçında alınan yenilgiyi ‘Sonuç anlamında dramatik bir maç oynadık’ sözleriyle değerlendiren Zafer Demir, “O maç geride kaldı ve konuşmanın bize bir şey kazandırmayacağını biliyoruz. Ama Eskişehirspor maçını kazanmış olsaydık tamamen rahatlamış olacaktık. Ama olmadı. Hiç bu durumlara düşeceğimizi tahmin etmiyorduk. Sonuçta yaşanacağı varmış ve yaşandı. İyisiyle kötüsüyle 32 haftaya sünger çektik. Bundan sonra tek düşüncemiz kalan iki hafta. Çalışmalarımız çok iyi gidiyor. İnancımız ve moralimiz tam. Fenerbahçe maçı da bizim için bir final maçı. İnşallah oradan en kötü ihtimalle puan alarak döneceğimizden eminiz. Çünkü buna inanıyoruz” diye konuştu.
Teknik heyette yaşanan değişikliğin diğer örneklere bakıldığında takımımıza olumlu bir hava getireceğine inandığını da sözlerine ekleyen  Zafer Demir, “Ama daha da önemlisi camiamızın birlik beraberliği, takımımızın olaya inanmasıdır. Bizim bu konuda inancımız tam. Başka hiçbir şey bizi ilgilendirmiyor. Sadece kendi maçlarımızı düşünüyoruz. Fenerbahçe maçından istediğimiz sonucu alarak Konya’mıza başımız dik bir şekilde geleceğimize inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.
PFDK KONYASPOR’A 30 BİN TL CEZA VERDİ
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Karşıyaka’ya 5, Kasımpaşa’ya da 1 maç seyircisiz oynama cezası verdi. Kurul yaptığı toplantıda, Konyaspor’a 30 bin TL para cezası verdi. Ayrıca 17 Mayıs’ta Karşıyaka ile Kasımpaşa arasında yapılan Bank Asya 1. Lig play-off final maçında, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle Karşıyaka’ya 5 resmi maçı sahasında seyircisiz oynama cezası uygularken, aynı nedenle Kasımpaşa’ya da 1 maç kendi sahasında seyircisiz oynama cezası verdi. PFDK’nın verdiği öteki cezalar şöyle: 45 gün hak mahrumiyeti: Nöyfel Bozdoğan (Adıyamanspor Kulübü Başkanı) 30 gün hak mahrumiyeti: Osman Şaşmaz (Hatayspor Kulübü yöneticisi) 15 gün hak mahrumiyeti: Fatih Soyatik (Denizlispor Kulübü görevlisi) 30 bin lira: Konyaspor 14 bin lira: Bursaspor 13 bin 750 lira: Kasımpaşa 11 bin lira: Fatih Karagümrük 10 bin lira: Ankaragücü, Eskişehirspor, Antalyaspor, Boluspor, Karşıyaka, Altay.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum