Kartal, torbadaki 21 puana da talip

Kartal, torbadaki 21 puana da talip

Geçtiğimiz cumartesi günü Denizlispor'u 2-0 yenerek hem 3 puan hem de büyük bir moral kazanan Torku Konyaspor'da gözler Kartal maçına çevrilirken, yeşil-beyazlı ekipte tek düşünce torbada bulunan 21 puanın tamamını kazanmak ve ilk 6'ya kalmak

Torku Konyaspor'da, Pazar günü iç sahada Kartalspor ile oynanacak maçın hazırlıkları başladı.. Karşılaşmanın bilet ücretleri de açıklandı.. Denizlispor karşılaşmasının ardından verilen iki günlük izin sona eren yeşil-beyazlılar dün öğleden sonra yeniden topbaşı yaptı.. Teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde gerçekleştirilen yenileme antrenmanda sakat futbolcular takımdan ayrı çalıştı. Bugün muhtemelen çift antrenman yapacak olan kartal’da hazırlıklar Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlanacak. Torku Konyaspor’da, sakat olan Ali dere ve Semihi ile sarı kart cezalısı Tolga ve İshak bu hafta kadroda yer alamayacak. Erkan’ın ise durumu hafta içerisinde yapılacak antrenmanlarda belli olacak. Milli takımlarda bulunan Abdülkerim bugün, Ömer Ali ise yarın takıma katılarak antrenmanlara çıkacak.

BİLET ÜCRETLERİ AÇIKLANDI

Öte yandan, Torku Konyaspor ile Kartalspor arasında yapılacak 28. hafta maçının bilet ücretleri de belli oldu..  Konyaspor yönetim kurulunun aldığı kara göre, sporseverler Atatürk stadında saat 13.00'de başlayacak maçı; kale arkası ve eski yeşil tribünlerden 1 TL, Maraton ve yeni yeşil tribünlerden 5 ve kapalı tribünden 30 TL ödeyerek izleyebilecekler.. Konuk takım seyirci bilet ücretleri de 5 TL olarak belirlendi..

KARTAL ÜÇÜNCÜ SIRADA

Torku Konyaspor, ligde geride kalan 27 hafta da deplasmanda en başarılı olan 3. takım oldu.. Yeşil-beyazlılar, sezon başından buyana iç sahada sadece 3 galibiyet alırken, deplasmanda ise 6 kez kazandı.. Torku Konyaspor, iç sahada 3 kez 3 puana ulaşırken, 5 beraberlik aldı ve 5 maçında da yenildi.. Temsilcimiz, deplasmanda ise, 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 yenilgi aldı. Kartallar, iç sahada sadece 11 puan toplarken, deplasman maçlarından ise, 22 puan çıkartarak, deplasman başarısı sıralamasında 3. takım oldu..  PTT 1. Ligde, deplasmanda en çok puan toplayan takımlar sıralamasında lider Kayseri Erciyesspor 30 puanla birinci sırada yer aldı.. İkinci sırada ise, 26 puanla Boluspor var.. Her iki takımda Torku Konyaspor’u Konya’da oynanan maçlarda yendiler..
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.