Kartal, toparlanıyor

Kartal, toparlanıyor

Patalya Cup Futbol Turnuvasındaki ikinci maçında Giresunspor ile karşılaşan Konyaspor, yenik duruma düştüğü maçta Mehmet Ayazın penaltı ve Erdal Kılıçaslanın golleriyle maçı 2-1 kazandı

Patalya Cup Futbol Turnuvası’ndaki ikinci maçında Giresunspor ile karşılaşan Konyaspor, ikinci hazırlık maçında Giresunspor ile karşı karşıya geldi.  1-0 yenik duruma düştüğü maçta Mehmet Ayaz’ın penaltıdan ve Erdal Kılıçaslan’ın golleriyle 2-1 galip ayrıldı. Patalya Otel sahasında saat 15:00’de başlayan maçın ilk yarısı 27.dakikada Ricardo’nun attığı golle 1-0 Giresunspor üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarının hemen başında Poljac’ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı Mehmet Ayaz 50.dakikada gole çevirerek durumu 1-1 yaptı. Karşılaşmanın sonucunu ise Erdal Kılıçaslan 90.dakikada attığı golle belirledi ve mücadele Konyaspor’un galibiyetiyle tamamlandı.

DA SİLVA SÖZLEŞME YENİLEDİ
Konyaspor’da, bir yandan lig hazırlıkları sürerken, diğer taraftan da transferin sonlandırılması için çalışılıyor. Yeşil-beyazlı yöneticiler, son bir hafta içerisinde kendisi ve menaceriyle yaptıkları görüşmeler sonunda yeniden anlaştıkları, Brezilyalı futbolcu Da Silva ile önceki akşam biri yıllık sözleşme imzaladılar. Başkan Bahattin Karapınar, “Da Silva aslında bizim futbolcumuzdu. Bir yıl daha sözleşmesi vardı. Ancak, biz kendisiyle görüşerek fiyatında iyileştirmeye gittik ve sözleşmesini yeniledik” dedi.
İKİ OYUNCU DAHA ALINACAK
Yeşil-beyazlılar da transfer, ekstra futbolcular dışında iki yeni isimle daha anlaşılarak tamamlanacak. Bu futbolculardan, sol kanat oyuncusuyla prensipte anlaşma sağlandı. İsmi açıklanmayan bu futbolcuya daha sonra imza attırılacak. Sağ kanada alınması planlanan futbolcu için ise teknik kadronun raporuna göre hareket edilecek. Özel maçlarda görülecek eksiklikler ve 30 Temmuz’da sona erecek Kızılcahamam kampının ardından verilecek rapor doğrultusunda sağ kanada alınacak futbolcunun durumu netlik kazanacak. Dün bazı yöneticilerle birlikte Kızılcahamam’a giderek Giresunspor maçını izleyen Başkan Bahattin Karapınar, eksik görülmemesi halinde bu mevkiye transfer yapmayacaklarını da sözlerine ekledi.
ÖZEL MAÇLARA DEVAM
Kartallar, Kızılcahamam’da dün sona eren Patalya Cup futbol turnuvasının dışında kamp sonuna kadar yörede bulunan takımlarla özel maçlar oynayacaklar. Teknik direktör Hüsnü Özkara’nın yaptığı açıklamaya göre, yeşil-beyazlılar 27 Temmuz Pazartesi günü Boluspor ve 29 Temmuz Çarşamba günü de Orduspor ile karşılaşacaklar. Ayrıca, 3 Ağustos’ta başlayacak ikinci dönem kamp çalışmaları sırasında da en az 3 hazırlık maçı oynanması planlanmakta.. Öte yandan, TSYD kupası maçları ise 12-13 Ağustos tarihlerinde 4 takımına katılmasıyla düzenlenecek. Konyaspor’da, dün öğleden sonra oynanan Giresunspor maçı nedeniyle futbolcular sabah dinlendiler. Sadece antrenman eksiği bulunan Samet ile kampa yeni katılan Eser ve Gökhan özele program dahilinde çalışma yaptılar. Yeni transferlerden Görkem’in ise takımla birlikte çalıştığı bildirildi.


SAHA: Patalya Otel
HAKEMLER: Soner Maraş, Serdar Aynur, Hidayet Zeybek
GİRESUNSPOR: Ramazan, Buğra, İsmail Güldüren, Mehmet Yılmaz, Ali Sakal (Gencer), Emrah Eren, Ricardo (Eren), Volkan Bekiroğlu (Muzaffer), Aydın Çetin (Sinan), Fırat, Şenol
KONYASPOR: Atilla, Uğur Yanıkdemir (Zafer Demir), Ömer (Görkem), Ufukhan, Tayfun Türkmen, Ramazan Kahya, Mehmet Ayaz, Abdulvahit (Kaue Da Silva) (Serdar Öztürk), Poljac, Erdal, Ferdi (Kazım)
GOLLER: Ricardo (Dk.27) (Giresunspor) Mehmet Ayaz (Dk.50), Erdal (Dk.90)
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.