Kartal tempo artırdı

Kartal tempo artırdı

Antalya Belekte inci yarı hazırlıklarına devam eden Konyaspor temposunu giderek artırıyor.

Antalya Belek’te inci yarı hazırlıklarına devam eden Konyaspor temposunu giderek artırıyor. Yeşil-beyazlıların genç oyunculardan Serbay, Konyaspor’u Süper Lig’e taşımak adına mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerini söyledi

 

Konyaspor’da, Antalya Belek’te gerçekleştirilen ikinci yarı hazırlıklarında tempo giderek artıyor.  Yeşil-beyazlılar, devre arası kamp hazırlıklarının beşinci günü akşam saatlerinde teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde taktik çalışması yaptı. Antrenmanda Aykut Uluç ve Ertuğrul Arslan takımdan ayrı olarak çalışırken, dinlendirilen Hakan Aslantaş ve Ali Dere çalışmaya katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman el topu ile devam ederken, kaleciler Ercüment, Mariusz Pawelek, Onur Nazmi ve Ali Çiçek takımdan ayrı çalıştı. Çıkış koşuları yapan oyuncular daha sonra gruplara ayrılarak çift kale maç yaptı. Çift kale maçın galibi takım kaptanlığını Erdinç Yavuz’un yaptığı turuncu takım oldu.

FUTBOLCULARA SÜRPRİZ İZİN

Konyaspor’da, 26 Aralık’tan bu yana sürdürülen ikinci yarı hazırlıkları kapsamında, dün tek idmana yapıldı. Sabah gerçekleştirilen antrenmana salonda çalışan Ertuğrul Arslan katılmazken, Aykut Uluç takımdan ayrı çalıştı. İlk bölümü yoğun yağmur altında yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, dar alanda pas çalışmasıyla devam etti. Oyuncular daha sonra kaleciler Ercüment, Mariusz Pawelek, Onur Nazmi ve Ali Çiçek’in koruduğu kalelere şut çalıştı. Antrenman çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Yeşil-beyazlı teknik adamlar, sabah antrenmanının ardından futbolculara izin verdi. Bu, takım üzerinde moral dopingi oldu. Futbolculardan bazıları izini kamp dışında geçirirken, hazırlıklar bugün akşam saatlerinde yapılacak antrenmanla yeniden başlayacak.

SERBAY: HEDEFİMİZ SÜPER LİG’E ÇIKMAK

Başarılı geçen sezonun ilk yarısının ardından kendilerini zorlu bir ikinci devrenin beklediğini bildiklerini ve bunun için kampta oldukça sıkı bir şekilde çalıştıklarını ifade eden genç oyunculardan Serbay Yağız, Konyaspor’u Süper Lig’e taşımak adına son düdüğe kadar mücadelelerinden vazgeçmeyeceklerini söyledi. Kısa sürede oynanan zorlu maçlar serisinin 16 haftalık bölümünden başarılı bir şekilde çıktıklarına inandığını belirten genç oyuncu Serbay Yağız, “Açıkçasını söylemek gerekirse bizden bu başarı beklenmiyordu. Ama futbol kağıt üzerinde değil sahada oynanıyor. Mücadele eden, o gün daha çok isteyen istediğini alıyor. Biz Konyaspor olarak bunu herkese gösterdik. Genç arkadaşlarımla birlikte tecrübeli ağabeylerimizin bize hem saha içerisinde hem de saha dışındaki destekleriyle iyi bir takım ruhu yakaladık. Bunun sonucunda da ilk yarıyı zirvedeki takımın sadece 1 galibiyet gerisinde bitirdik. Sezonun ilk yarısı benim ve diğer genç arkadaşlarım için hem lige hem de takımımıza uyum süreci olarak geçti. Tecrübe edindik. Bu tecrübe bize ikinci devrede çok faydalı olacak. Antalya’da devre arası kampımızı yapıyoruz. Burada çok iyi bir çalışma ortamımız var ve sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Takımdaki herkes zorlu bir ikinci yarının bizi beklediğinin farkında. Amacımız birlikteliğimizi devam ettirip zorlukların üstesinden gelerek Konyaspor’u hak ettiği Süper Lig’e taşımak. Bunun için son düdüğe kadar mücadelemize devam edeceğiz” dedi.

Serbay Yağız, ikinci devrede zor bir fikstürün kendilerini beklediğini de sözlerine eklerken, “Elazığspor ve Kasımpaşa ile üst üste deplasmanda oynadıktan sonra sahamızda Kayseri Erciyesspor’u konuk edeceğiz. Zorlu maçlardan yenilmeden ayrılıp en az 5 puan aldığımız zaman Süper Lig için diğer takımlar kadar iddialı olduğumuzu ortaya koyarız. Bunu başaracak oyuncu kapasitesine ve güce sahibiz. İnşallah her şey istediğimiz gibi gerçekleşir ve sıkıntılarla başladığımız sezonu herkesi sevindirerek ve Süper Lig’e yükselerek iyi bir şekilde kapatırız” diye görüş belirtti.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.