Kartal, telafi edecek

Kartal, telafi edecek

Ligin ikinci maçında Kayseri Erciyesspor ile kendi saha ve seyircisi önünde 1-1 berabere kalan Konyasporda hazırlıklar Çanakkale Dardanelspor için yapılıyor. Kartal, Çanakkaleye yarın gidecek

Bank Asya 1. ligde 2. deplasman maçını Pazar günü Çanakkale Dardanelspor ile oynayacak olan Konyaspor’da hazırlıklar,Tatlıcak tesislerinde akşam yapılan antrenmanlarla sürdürülmekte. Lige Gaziantep deplasmanında galibiyetle başlayan ve ikinci hafta içi sahada Erciyes ile berabere kalarak 4 puanla 2. hafta sonunda 5. sırada yer alan yeşil-beyazlılar, dün akşam teknik-taktiki çalışması yaptılar. Bugün ve yarın taktik antrenmanı yapacak olan kartallar Çanakkale’ye Cuma sabah kahvaltısından sonra gidecekler. Temsilcimizde hazırlıklar Cuma ve Cumartesi akşamı orada devam edecek.

Turkcell Süperi lige ilk yılında yeniden dönmeyi amaçlayan Konyaspor’da, Çanakkale maçının hedefi de galibiyet olarak belirlendi.. teknik direktör Hüsnü Özkara, Erciyes maçında iyi oynayamadıklarını belirterek, kaybedilen 2 puanı Çanakkale’de telafi edeceklerini sözlerine ekledi. Kızılcahamam da oynanan özel maçta hakeme yaptığı itirazlar sonucu Profesyonel Disiplin Kurulu tarafından üç maça ceza verilen Özkara, cezasını bu hafta Çanakkale’de tamamlayacak ve ligin 4. haftasında iç sahada lider Bucaspor ile oynanacak maçta takımına başında sahaya çıkacak.
Konyaspor’da, sakat futbolcular Koray ve Uğur Akdemir’e sol kanat oyuncusu Ramazan da eklendi.. Menisküs teşhisi konulan ve Erciyes maçında forma giyemeyen Ramazan’ın bugün İzmir’de Dr. Bülent Zeren tarafından menisküs ameliyatı olacağı bildirildi. Öte yandan, yeni transfer Mehmet Şen hazır olmadığı için bir kaç hafta takımdan ayrı kalacak. Avuşturya’dan transfer edilen Dursun Karataş ise büyük bir olasılıkla Çanakkale maçında forma giyebilecek. Ayrıca, Erciyes maçında belinden sakatlanan ve tedavisi sürdürülen Görkem’in ise Çanakkale maçına yetişebileceği bildirildi..
MEHMET ŞEN İLE 1 YILLIK SÖZLEŞME
Konyaspor bir süredir görüşmelerde bulunduğu Mehmet Şen ile her konuda anlaşmaya vararak tecrübeli futbolcu ile 1 yıllık resmi sözleşme imzaladı. 7 Ağustos 1982 Lüleburgaz doğumlu olan Mehmet Şen, futbola 1995 yılında amatör olarak Tek Santral kulübünde başladı. 1999 yılında transfer olduğu Lüleburgazspor’da 2000 yılında profesyonelliğe geçiş yapan Mehmet Şen, aynı sezon Dardanelspor’a transfer oldu. 6 sezon bu kulübün formasını giyen yeni transferimiz Mehmet Şen, daha sonra sırasıyla Altay, Y.Yozgatspor (kiralık), Altay, Ç.Rizespor ve son olarak Orduspor (kiralık) olarak forma giydi. Türkiye Kupası 16 maç (6 gol), Turkcell Süper Lig 8 maç (2 gol), Bank Asya 1.Lig 183 maç (66 gol) performansını ortaya koyan Mehmet Şen, 1 yıl Kartal’ın başarısı için ter dökecek.
FORMA NUMARALARI BELLİ OLDU
Öte yandan, Konyaspor’da futbolcuların 2009-2010 sezonunda Bank Asya 1.Lig maçlarında giyecekleri forma numaraları belli oldu. Yeşil-beyazlı ekipte 42 numaralı formayı giyen futbolcu çıkmadı. 1 numaralı formayı kaleci Recep Öztürk giyerken, genç oyuncu Recep Aydın 99 numaralı forma ile mücadele verecek. Birinci transfer döneminin tamamlanmasıyla birlikte kadroda  şekillendi. Son transferlerden Mehmet Şen, 39 numaralı formayı giyecek. 10 numaralı formayı ise Branimir Poljac terletecek. Futbolcuların 2009-2010 sezonunda oyuncularımızın giyecekleri formaların numaraları şöyle: Recep Öztürk (1), Haluk Tanrıseven (41), Eray Birniçan (34), Onur Nazmi Terzioğlu (77), Ömer Hacısalihoğlu (2), Ahmet Görkem Görk (5), Volkan Fındıklı (6), Mehmet Ayaz (7), Ramazan Kahya (8), Branimir Poljac (10), Kaue Caetano Da Silva (11), Eser Yağmur (12), Alper Kalemci (13), Erdal Kılıçaslan (17), Dursun Karatay (20), Uğur Yanıkdemir (23), Tayfun Türkmen (33), Koray İçten (35), Umut Kekilli (36), Mehmet Şen (39), Uğur Akdemir (52), Volkan Koçaloğlu (55), Ufukhan Bayraktar (61), Abdulvahit Karacabey (66), Ferdi Başoda (68), Yusuf Kurtuluş (70), Oğuz Özden (90), Recep Aydın (99)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.