Kartal taktik çalıştı

Kartal taktik çalıştı

Yarın Bursaspor ile zorlu bir 90'a çıkacak olan Torku Konyaspor'da hazırlıklar sürerken, yeşil-beyazlılar, yarınki maçın provasını yaptılar. Takımdaki sakatlıklar teknik direktör Uğur Tütüneker'i düşündürüyor

Torku Konyaspor’da, Spor Toto Süper ligin 9. haftasında, Pazar günü Bursaspor ile oynanacak maçına hazırlıkları 3 puan parolasıyla devam ediyor. Önceki akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana tedavilerine devam edilen İshak Çakmak ve Abdülkerim Bardakçı katılmadı. Ramos ve Elvis Kokalovic ise takımdan ayrı çalıştı. Antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlarken, 5'e 2 ile devam etti ve taktik çalışmayla sona erdi.

Dün de Tatlıcak tesislerinde 15 dakikası basına ve taraftarlara açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda Bursaspor maçının taktiğini deneyen Kartallar, bugün ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve tesislerde kampa girecekler. Torku Konyaspor’da, İshak ve Ramos Bursaspor maçında da forma giyemeyecek. Kokaloviç’in durumununda zor olduğu. Ancak, oynayıp oynayamaması bugün belli olacak. Bu futbolcu da oynayamaması halinde defansın ortasında Gaziantep maçında olduğu gibi Selim ve Erdinç görev yapacak.

ANTALYA MAÇI 10 KASIM'DA

Türkiye Futbol Federasyonu, Spor Toto Süper Lig'in 11.haftasında yeşil-beyazlı temlislicimiz Torku Konyaspor ile MP Antalyaspor arasında oynanacak karşılaşmanın 10 Kasım Pazar günü saat 14:00'de başlayacağını açıkladı. Spor Toto Süper Lig'de 11.haftanın maç programı şöyle: 8 Kasım Cuma günü saat 20:00'de Eskişehirspor-Akhisar Bld.Gençlik ve Spor Elazığspor-Kayseri Erciyesspor maçları oynanacak. 9 Kasım Cumartesi günü ise saat 15:30'da Kasımpaşa, Gaziantepspor ile karşılaşırken, saat 19.00'da Sivasspor-Bursaspor ve Kayserispor-Beşiktaş maçları oynanacak. Saat 19.30'da ise Karabükspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. 10 Kasım Pazar günü ise temsilcimiz Torku Konyaspor ile Antalyaspor saat 14.00'de karşı karşıya gelecekler. Pazar günü yine aynı saatte Gençlerbirliği ile Trabzonspor Ankara'da puan mücadelesi yapacaklar. 11. haftanın kapanış maçı ise Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak. Sezonun en önemli derbisi saat 19.00'da başlayacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.