Kartal sıkı çalışıyor

Kartal sıkı çalışıyor

Belek Arcadia otelde toplanan Konyaspor, 14 günlük kampın ilk antrenmanını aynı gün akşam saatlerinde otelin sahasında gerçekleştirdi

Belek Arcadia otelde toplanan Konyaspor, 14 günlük kampın ilk antrenmanını aynı gün akşam saatlerinde otelin sahasında gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar, ikisi yabancı biri Türk takımları ile toplam 3 özel karşılaşma oynayacak

 

Konyaspor’da ikinci yarı hazırlıkları bir haftalık izinin ardından önceki akşam yapılan antrenmanla başladı. Pazartesi günü öğle saatlerinden itibaren Belek Limak Arcadia otelde toplanan yeşil-beyazlılar, 14 günlük kampın ilk antrenmanını aynı gün akşam saatlerinde otelin sahasında gerçekleştirdiler. Çalışmaya sezon öncesinde oynanan Adanaspor hazırlık maçında sakatlanan ve geçirdiği ameliyat sonrasında uzun bir tedavi sürecine giren takım kaptanlarından Ertuğrul Arslan’da katılırken, takımla birlikte düz koşu yapıp daha sonra ayrı çalıştı. Konyaspor, 8 Ocak 2012 Pazartesi günü sona erecek kampta ikisi yabancı biri Türk takımları ile toplam 3 özel karşılaşma oynayacak.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda oyuncular, iki grupta dar alanda pas çalışması yaparken, 7’şer dakikalık üç seriden oluşan koşu çalışması ve ardından yapılan açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Konyaspor’un devre arası kampında A2 takımından Ali Kireş’te yer aldı. Antrenmana Hakan Aslantaş ve kampa gelmeyen Gökhan da katılmadı.

Kartallar, dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Hasta olan teknik direktör Osman Özdemir’in yokluğunda antrenörler Eyüp Taş, Salih Eken, Hüseyin Avni Yüce ve Sadettin Türk yönetiminde yapılan antrenmana takımdan ayrı çalışan Ertuğrul Arslan ve Aykut Uluç katılmazken, Can Parlayan bir süre düz koşu yaptı. Düz koşu ve toplu-topsuz yapılan ısınma hareketleri ile başlayan antrenman top tekniğine dayalı pas çalışması ile devam etti. Oyuncular 10 dakikalık çıkış koşularının ardından yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Antrenmana Hakan Aslantaş ile birlikte izinden dönen Serkan Şahin, Mariusz Pawelek, Alvaro Mejia Perez ve Marcin Robak’ta katıldı. Gökhan Emreciksin bu antrenmanda da yer almadı. Konyaspor günün ikinci antrenmanını ise akşam saatlerinde teknik-taktik olarak yine otelin sahasında gerçekleştirdi. Öte yandan, takım kaptanı Erdinç Yavuz üçüncü kez baba olmanın mutluluğunu yaşadı. Mücevher-Erdinç Yavuz çiftinin önceki gün Konya Anıt Hastanesi’nde gerçekleşen doğum sonrasında sağlıklı bir kız bebekleri dünyaya geldi. Bebeğe Rana Nur ismi verildi. Rana Nur bebeğe sağlıklı, mutlu uzun yıllar diliyoruz.

Öte yandan ara transfer döneminin yaklaşması ile birlikte yeşil-beyazlı ekibimizde de hareketli günler başladı.  Ligin ikinci yarısında genç kadrosu ile ortaya koyduğu futbolla beğenilen Konyaspor’un bazı futbolcuları transfer döneminin gözdeleri durumunda. Transfer yasağı bulunan Konyaspor ise elindeki kadroyu korumanın ve ligin ikinci yarısında performansını artırmanın hesaplarını yapıyor.

2 YILDIZA SÜPER LİG KANCASI

Konyaspor’un 2 yıldızı Hakan Aslantaş ve Gökhan Emreciksin’in takımda kalıp kalmayacakları ise henüz netleşmedi. Kadroyu korumayı amaçlayan Konyaspor yönetiminin hedefi, transfer yasağının kaldırılması halinde kadroyu koruyarak 2-3 yeni transferle takviye yaparak şampiyonluğa oynamak. Konyaspor ile sözleşmesi devam etmesine rağmen, Süper Lig’den teklifler geldiğini belirterek takımdan ayrılmak isteyen Hakan Aslantaş ile sözleşmesi sona eren ve sözleşmesini uzatıp uzatmayacağı belirsiz olan Gökhan Emreciksin’in ligin ikinci yarısında Konyaspor’da kalması için büyük çaba harcanıyor. Konyaspor Başkan Yardımcısı Zeki Çimen Hakan ile ilgili olarak henüz kulübe ulaşan resmi bir teklifin olmadığını belirtirken, “Hakan’ı kadromuzda tutmak istiyoruz. Sözleşmesi sona eren Gökhan ile ilgili ise beklemedeyiz. Gökhan’a teklifimizi sunduk. Umarım Konyaspor’da oynamaya devam edecektir” dedi.

Ayrıca Konyaspor’un genç futbolcusu Serbay, transferin gözdeleri arasında yer aldı. Spor adamlarının görüşleri doğrultusunda bazı haber ajansları tarafından gerçekleştirilen transfer listesinin başlarında Serbay’da yer aldı. İki sezon A2 takımın maçlarına çıkan ve Aybars ile birlikte A2 liginin en golcü isimleri arasında yer alan Serbay, bu sezon başında A takıma geçti ve ilk yarıda 16 maçta bin 11 dakika süre aldı.

SPOR SERVİSİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.