Kartal sevinemedi

Kartal sevinemedi

Konyasporun, Karşıyaka karşısında 3 puanı uzatmalarda kaybetmesi yeşil-beyazlı camiada üzüntü ile karşılandı. Kartal, hafta sonunda oynanacak Mersin maçı hazırlıklarına bugün başlayacak

Bank Asya 1.Lig'de 8.haftanın açılış maçında Karşıyaka ile 2-2 berabere kalan Konyaspor’da buruk sevinç. Yeşil-beyazlıların iki kere öne geçmesine rağmen, özellikle uzatmalarda yediği golle 3 puanı kaçırması can sıktı. Karşıyaka karşısında iyi mücadele eden yeşil-beyazlılar, hem liderliklerini sürdürdüler hem de yenilmezlik ünvanlarını kaybetmediler. Ancak, son dakika gelen golle kaybedilen 3 puana da üzüldüler. Karşıyaka maçını unutan Konyaspor’da futbolculara verilen 1 günlük izin bugün sona erecek ve Mersin idmanyurdu maçının hazırlıkları başlayacak. Cumartesi günü Mersin idmanyurdu ile zorlu bir 90’a çıkacak olan Konyaspor’da hedef galibiyet olarak belirlendi.
ÖZKARA: AKEMLER DİKKAT ETMELİ
Bank Asya 1. Lig’de Karşıyaka, kendi sahasında Konyaspor ile 2-2 berabere kaldı. Maç Karşıyaka’nın cezası nedeniyle seyircisiz oynandı. 2-2 berabere biten maçın ardından basın toplantısına katılan Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, sahanın zemininden memnun olmadığını belirterek sözlerine başladı. Böyle bir zeminin İzmir’e yakışmadığını belirten Konyaspor Teknik Direktörü Hüsnü Özkara, “İzmir’e bu stat yakışmıyor. İyi bir zemin değil. Söylemekten usandık. Anlaşılan yetkililer bu sahayı bu rezil vaziyette devam ettirecek. Biz buraya galibiyet için gelmiştik. Lider takımız, ayrıca namağlup. İzmir’de galibiyet için mücadele ettik. Oyunun genel olarak hakimi bizdik. İkinci yarı basit bir golle beraberlik oldu. Sonuçta, bize göre olmayan bir faulle, berabere bitti. Hakem önemli bir hakem. Ancak lütfen Bank Asya 1. Lig’e gelen hakem arkadaşlarımız burayı benimsesinler ve önemsesinler. Bu lig önemli bir lig. Bu takımlar önemli takımlar. Ben ayrıca her iki takım oyuncularını da kutluyorum. Karşıyaka’ya başarılar diliyorum” dedi.
ERDAL: 3 PUAN HAKKIMIZDI
Tecrübeli golcü Erdal Kılıçaslan, Karşıyaka maçında takım olarak iyi mücadele ettiklerini ancak hakemin hatalı bir kararı sonrasında yedikleri golle kazanmaları gereken bir maçta berabere kalarak 2 puan kaybettiklerini belirterek, bu kayıpları Mersin İdmanyurdu maçından galibiyetle ayrılarak telafi edeceklerini söyledi. Karşıyaka maçını kazanmak istediklerini ve bu düşünceyle sahaya çıktıklarını söyleyen Erdal Kılıçaslan “Bu sahada her iki takım oyuncuları da iyi mücadele etti. Arkadaşlarımı kutluyorum. 1-0 öne geçtik. İkinci yarının hemen başında yediğimiz golün ardından rakibimiz organize olmayan ataklarla ve duran toplarla kalemizde tehlikeli olmaya çalıştı. 88.dakikada 2-1 öne geçtik. Ama bana göre hakem hatası sonrasında verilen faulun golle sonuçlanmasıyla 2 puan bıraktık. Orta hakem pozisyonun çok yakınında olmasına ve devam demesine rağmen yardımcısının ısrarla bayrak kaldırmasına uydu ve o top gol oldu. Üzgünüz maçı almak zorundayız. 1 puan aldık. Ama yenilmezliğimizi ve liderliğimizi sürdürdüğümüz için az da olsa mutluyuz” diye görüş belirtti. Bir basın mensubunun saha zemini ile ilgili olarak sorduğu soruya Erdal “Saha zemininden kimsenin mutlu olduğunu zannetmiyorum. Çim yok, adeta kuru otların ve kumların karışımıyla bir yerde maç oynadık. Bank Asya 1.Lig’de son derece bir lig. Ama böylesine sahalarda oynamak bana göre futbol adına bir cinayet. Bizim ligimizin böylesine sahalarda oynanmamasını istiyoruz” cevabını verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.