Kartal sessiz sedasız

Kartal sessiz sedasız

Torku Konyaspor'da, Elazığspor maçı hazırlıkları yüksek moralle ve 3 eksikle sürdürülüyor

Milli maçlar nedeniyle lige verilen ara nedeniyle 3 gün dinlenen yeşil-beyazlılar, Salı günü yeniden topbaşı yaptı. Günde çift antrenman gerçekleştiren Kartallar’ın önce akşam teknik direktör Uğur Tütüneker yönetiminde yaptıkları antrenmana milli takımlarda bulunan Charles Hubert İtandje, Gunnar Heidar Thorvaldsson ve Ömer Ali Şahiner ile tedavi olan Ali Turan katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Abdülkerim Bardakçı ile İsmail Güven takımdan ayrı çalıştı. Yeni transfer Theofanis Gekas'ın da yer aldığı antrenman taktik çalışmayla sona erdi.. Dün de sabah ve akşam saatlerinde Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde çift antrenman yapan Torku Konyaspor’da, Elazığ maçı planları 3 puan üzerine yapılıyor.. 15 Eylül Pazar günü deplasmanda oynanacak bu maçta, hazır olmaları halinde yeni transferler Ergün Teber, Mehmet Güven ve Gekas da forma giyebilecek.

ÖMER ALİ'DEN İKİ GOL

Torku Konyaspor’un genç yıldızı Ömer Ali Şahiner, Ümit milli takımın malta ile oynadığı maçta 2 gol attı. Ümit Milliler, 2015 Avrupa Şampiyonası U21 Eleme Turu 7. gruptaki ikinci maçında Malta ile karşılaştı. 90 dakika forma giyen Torku Konyaspor’un genç futbolcusu Ömer Ali Şahiner 26 ve 40.dakikalarda rakip fileleri iki kez havalandırdı. Ümit Milliler, rakibini 4-0 mağlup ederek ilk galibiyetini aldı. Millilerin diğer gollerini Kerim Koyunlu ve Enes Ünal kaydetti. Ümit Milliler, gruptaki üçüncü maçını 10 Eylül Salı günü İsveç ile oynayacak. Recep Tayyip Erdoğan stadında ki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak ve futbolseverler karşılaşmayı ücretsiz izleyebilecek.

52 takımın, 8'i 5'erli, 2'si 6'lı, toplam 10 grupta mücadele edeceği eleme turu maçları sonunda, gruplarını lider olarak tamamlayan ve tüm grupların en iyi dört ikincisi 14 takım Play-Off'lara yükselmeye hak kazanacak. Play-Off karşılaşmaları sonunda rakiplerini eleyen 7 takım, Haziran 2015'te yapılacak finallere katılacak. Şampiyonaya ev sahipliği yapacak Çek Cumhuriyeti finallerde direkt yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.