Kartal şaştı kaldı

Kartal şaştı kaldı

PTT 1. Lig'in 21. haftasında Adana Demirspor'la 3-3 berabere kalarak taraftarlarını üzen Konyaspor'da ağızları bıçak açmazken. Genç futbolcu Tolga, 3-1 öndeyken 1 puana razı olmanın kendilerini üzdüğünü söyledi.

Torku Konyaspor’da Adana Demirspor beraberliği üzüntü yarattı.. Futbolculara bir gün izin verildi. Ligin başından buyana iç saha fobisini bir türlü yenemeyen ve Adana Demirspor karşısına da galibiyet parolasıyla çıkan yeşil-beyazlılar, uzatma dakikalarında yedikleri golle galibiyeti kaçırarak yıkıldılar.Kartallar, çok önemli 2 puanla kaybıyla birlikte 2’de fire verdiler. İç saha puanlamasına göre, son sırada yer alan Torku Konyaspor, sahasında oynadığı 10 maçta sadece Tavşanlı Linyitspor’u yenerken, Bucaspor, Rizespor, Erciyesspor ve 1461 Trabzon’a yenildiler.. Yeşil-beyazlılar iç sahada; Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Samsunspor, Karşıyaka, Şanlıurfaspor ve bu hafta da Adana Demirspor ile de berabere kalarak 17 puan kaybettiler.  Pazar günü, Adana Demirspor karşısında ilk yarda oyunu kontrol eden ve ikinci yarıdaki futboluyla dikkat çeken Torku Konyaspor, 3-1 öne geçmesine karşın bunu koruyamadı ve savunma hataları sonucu son 14 dakikada yediği gollerle sahadan beraberlikle ayrılarak, 5. haftadan bu yana devam eden galibiyet hasretini yine dindiremedi. Torku Konyaspor, Murat Akın’ın kırmızı ve Ali Turan’ın da sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi sonucu Tavşanlı maçı öncesi iki önemli fire verdi..  Pazar günü deplasmanda, ligde alt sıralarda yer alan ve kurtulma mücadelesi veren Tavşanlı Linyitspor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da futbolculara bir gün izin verildi. Dün dinlenen yeşil-beyazlılar, tavşanlı maçının hazırlıklarına bugün başlayacaklar.   

TOLGA: GERÇEKÇEN ÇOK ÜZÜLDÜK

Adana Demirspor karşısında 10 kişi kalmalarına rağmen iki farklı üstünlüğü yakaladıklarını ve iyi mücadele ettiklerini ifade eden Tolga Ünlü, rakiplerin kendilerine karşı yaptığı vakit geçirmeyi kendilerinin yapamadığı için kazanacakları bir maçtan beraberlikle ayrıldıklarını söyledi. İç sahada haftalardır devam eden kötü gidişlerine ve galibiyet hasretine son vermek amacıyla Adana Demirspor maçına çıktıklarını bildiren Tolga Ünlü, "Maça iyi başladık. Kontrol bizdeydi ve skor olarak öne geçtik. Her şey yolunda gidiyordu. İkinci yarıda kaçırdığımız net fırsattan sonra bize göre hakemin ağır kararı sonucu çıkan kırmızı kart ile 10 kişi kaldık. 10 kişi kaldıktan hemen sonra beraberlik golünü yememize rağmen peşinden galibiyet golünü bulduk. 3-1'lik skor avantajını yakaladık. Ama bir türlü rakiplerin bize yaptığını biz yapamadık ve vakit geçirmeyi beceremedik. Son dakikalarda yediğimiz şanssız gollerle kazanabileceğimiz bir maçtan beraberlikle ayrıldık. Bu sonuçtan dolayı herkesten çok biz üzgünüz. İç sahada bir türlü maç kazanamıyoruz. Artık buna bir son vermemiz gerekiyor. 13 maçımız kaldı. Bu maçları en iyi sonuçlarla tamamlamak için tüm çabamızı göstereceğiz" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.