Kartal pusuya yattı

Kartal pusuya yattı

Konyasporda, yarın iç sahada Göztepe ile oynanacak maç için geri sayım başladı. Yıllar sonra rakibiyle yeniden karşı karşıya gelecek olan yeşil-beyazlılar, ilk yarıyı 3 puanla kapatmayı amaçlıyor

Konyaspor Göztepe maçı için deyim yerindeyse maç saatini iple çekmeye başladı. Kartal’da, Göztepe A.Ş. ile oynanacak maçın hazırlıkları önceki akşam saatlerinde yapılan antrenmanla sürdürüldü. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana dinlendirilen takım kaptanı Erdinç Yavuz katılmazken, rahatsızlığı iyileşen Serbay Yağız takımla birlikte çalışmalara başladı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman, dar alanda pas çalışması ve çıkış koşuları ile devam etti. Daha sonra gruplara ayılan oyuncular iki seri olarak yarı sahada çift kale maç ve şut çalışması yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi.
Dün de maçın oynanacağı saatte taktik çalışması yapan Kartallar, bugün aynı saatte ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve tesislerde kampa girecekler.
SELİM AY ÖDÜLÜNÜ ALDI
Bu taraftar grubu tarafından düzenlenen ‘Ayın Futbolcusu’ anketinde Kasım ayı birincisi olan genç futbolcu Selim Ay, ödülünü Perşembe akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenman öncesinde aldı. Teknik direktör Osman Özdemir, teknik heyet ve oyuncu arkadaşlarının alkışları eşliğinde ‘Ayın Futbolcusu’ ödülünü Selim Ay’a site yöneticisi Ender Cihan Ceylan ve üyeler Emre Bezirci ile A.Samet Ermiş verdi. İkincisini yaptıkları ‘Ayın Futbolcusu’ anketiyle oyunculara manevi anlamda destek olmayı amaçladıklarını ve bunu da başardıklarını söyleyen site yöneticisi Ender Cihan Ceylan, anketin bundan sonrada devam edeceğini ifade etti ve Konyaspor’a başarı dileğinde bulundu.
ÇINAR, SAĞLIKLI BİR KULÜP
Konyaspor yönetim kurulunda finanstan sorumlu başkan yardımcısı görevini üstlenen İbrahim Çınar, göreve geldikleri günden bu yana kulübün maddi anlamda içerisinde bulunduğu sıkıntılı dönemden kurtulması adına projeler ürettiklerini dile getirdi. Çınar, bunları forma kampanyası ile hayata geçirmeye başladıklarını belirterek, tek düşüncelerinin ekonomik anlamda daha sağlıklı yapıya sahip bir Konyaspor oluşturmak olduğunu söyledi. Ahmet Şan başkanlığındaki yönetim kurulunun göreve gelirken kulübün içerisinde bulunduğu sıkıntıları bildiklerini ama beklentilerinde üzerinde ekonomik olarak sorunlarla karşılaştıklarını ifade eden Çınar, açıklamasını şöyle sürdürdü.
“Bu borç yükünün hafifletilmesi adına görev aldığımız günden bu yana projeler üretmeye ve bu projeleri Konyalıların desteğiyle hayata geçirmeye başladık. Bunun ilk adımını Forma Kampanyası ile başlattık. Forma kampanyasına katılan iş adamlarımız hem kulübümüze maddi anlamda destek sağlarken, hem de öğrencilerimizin Konyaspor ruhunu yaşamasına ve Konyasporluluk bilincinin oluşmasına katkı sağlıyor. Forma kampanyamız beklenen ilgiyi gördü. Bunun dışında SMS kampanyası ile ilgili çalışmalarımızda da sona doğru gelmiş bulunmaktayız. Taraftarlarımız cep telefonlarından gönderecekleri SMS’lerle kulübümüze destek olacaklar. Bu tür projelerimizin devamı gelecek. Amacımız Konyaspor’un sağlıklı bir mali yapıya sahip olması adına üretilen projelerimizi hayata geçirerek kaynak sağlamak. Yönetim Kurulu olarak göreve geldiğimiz günden bu yana borç yükünün hafifletilmesi adına gösterdiğimiz gayretler sonuç verdi ve rakamsal anlamda azalma oldu. Konyaspor sadece yönetim kurulumuzun değil tüm Konyalıların sahip olduğu bir değer. Bu değerin kaybolan prestijini yeniden kazanması adına gece gündüz çalışıyoruz. İşimiz kolay değil. Bunun farkındayız. Ama zorlukların üstesinden gelerek Konyaspor’u ekonomik anlamda rahatlatarak hak ettiği Süper Lig’e çıkartmanın gayretinde olacağız.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.