Kartal puan avında

Kartal puan avında

İkinci yarının ilk maçında Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu stadında karşılaşacak olan Torku Konyaspor'un tek düşüncesi rövanşı vermemek. Karşılaşma saat 20,00'de başlayacak. Kartal'da Erdinç ve Mehmet Güven cezalı

İkinci yarının ilk maçında Fenerbahçe ile Şükrü Saraçoğlu stadında karşılaşacak olan Torku Konyaspor'un tek düşüncesi rövanşı vermemek. Karşılaşma saat 20,00'de başlayacak. Kartal'da Erdinç ve Mehmet Güven cezalı

Torku Konyaspor bugün, lider Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Hedef: İstanbul deplasmanından puanla dönerek ikinci yarıya da iyi başlamak. Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadyumunda oynanacak ve saat 20.00'de başlayacak maçta Ali Palabıyık düdük çalacak. Palabıyık'ın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Mehmet Can Hanoğlu yaparken, maçın dördüncü hakemi Ali Saygın Ögel.

Ligin ilk haftasında rakibini ikinci yarıdaki futboluyla deviren ve sezona galibiyetli başlayan Torku Konyaspor’da hazırlıklar tamamlandı ve Kartallar dün öğleden sonra havayoluyla İstanbul’a uçarak kampa girdiler. Kafilede sakat olan İshak Çakmak, Ali Turan, sarı kart cezalısı Erdinç Yavuz ve Mehmet Güven ile kontenjan fazlası iki yabancı oyuncu yer almadı. Torku Konyaspor, maçtan sonra geceyi İstanbul’da geçirecek ve Konya’ya Salı günü dönecek.

Süperi ligde ilk yarıyı lider bitiren Fenerbahçe karşısında yeni transferlerden Hlep de forma giyecek. Günü puanla kapatarak ikinci yarıya da iyi başlamak isteyen Torku Konyaspor’da moral süper. Yeşil.beyazlılar bugünkü maça muhtemelen şu 11 ile çıkacaklar:

Torku Konyaspor ile Fenerbahçe 26. maça çıkacaklar. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 25 maçta Konyaspor 2, Fenerbahçe ise 23 galibiyet aldı. 25 karşılaşmada beraberlik çıkmadı. Sezonun ilk yarısında Konya'da oynanan maçı Kartallar, 2-0 geriden gelerek ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-2 kazanmıştı. Hakem Ali Palabıyık ise bu sezon Torku Konyaspor’un ilki maçına çıkacak.

Fenerbançe: Volkan, Gökhan, Egemen , Alves, Caner, Mehmet, Emre , Kuyt, Cristian, Sow, Emenike.

Konyaspor: İtandje- Tolga, Selim, Kokaloviç, Ergün Ali Çamdalı, Borek, Djalma, Hlep, Hasan, Gekas.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.