Kartal prova yaptı

Kartal prova yaptı

Bu hafta sonunda başlayacak Bank Asya ligi için hazırlıklarını sürdüren Konyaspor, Pursaklarspor ile oynadığı hazırlık maçını 3-2 kazandı. Yeşil-beyazlı temsilcimizin lige hazır olmadığı görüldü.

Bu hafta sonunda başlayacak Bank Asya 1. Lig’de şampiyonluk mücadelesi verecek olan Konyaspor’da hazırlıklar yoğun bir şekilde sürerken, yeşil-beyazlı ekibin lig için tam hazır olmadığı gözlendi. Pursaklarspor önüne 9 yeni futbolcu ile çıkan yeşil-beyazlı temsilcimizde en büyük eksiklerin başında uyum sorunu geliyor.

Çok az seyirci önünde oynanan maçta 2-0 geriye düşen Konyaspor,  Görkem, Poljac ve Eser’in golleriyle maçı 3-2 kazanmayı bildi. Hafta sonunda oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının provasını yapan yeşil-beyazlıların, net bir görüntü vermemesi dikkatlerden kaçmadı.
MAÇTAN NOTLAR
Karşılaşmanın il golü konuk takımdan geldi. 14. dakikada Erdal’ın geri pasında araya giren konuk takım oyuncusu Mehmet Atik, Recep’in altından topu filelere yolladı ve Pursaklar 1-0 öne geçti. Bu golden bir dakika sonra, 15. dakikada Konyaspor savunmasının uzaklaştıramadığı topa düzgün vuran Tolga, konuk takımı 2-0 öne geçirdi. 18. dakikada Pursaklarspor savunmasının ofsayt duraklamasından yararlanan Görkem skoru 2-1’e taşıdı. 20. dakikada Ferdi’nin kafa şutu az farkla auta gitti.  26. dakikada yine Ferdi’nin röveşatası direk sıyırarak auta çıkarken, Konyaspor beraberlik şansını kaçırdı. 30. dakikada Erdal’ın arapasında Poljac’ın aşırta vuruşu, kalecinin müdahalesine rağmen filelere gitti ve skora denge geldi:2-2. Karşılaşmanın ilk yarısında önemli bir pozisyon olmadı ve ilk yarı 2-2 sona erdi.
İkinci yarıda iki takımda bol bol oyuncu değişikliğine gitti. Bu yarıda Konyaspor biraz daha atak görünürken, maçın 56. dakikasında Tayfun’un Eser’e indirdiği topa, bu oyuncu vurmakta gecikince kaleci topa sahip oldu. Karşılaşmanın 63. dakikasında Konyaspor öne geçti. Bu dakikada orta sahadan atılan topla buluşan Konyaspor’un yeni transferi Eser, kalecinin altından topu filelere gönderdi ve Konyaspor 3-2 öne geçti.
Bu golden sonra iki takımın gol girişimleri sonuç vermedi ve yeşil-beyazlılar, kendi seyircisi önünde oynadığı Pursaklarspor maçını 3-2 kazanmasına rağmen, ortaya koyduğu futbolla net bir fikir vermedi.

STAD: Atatürk
HAKEMLER: Yasin Duran, Yasin Şahin, Anıl Gönüllü
KONYASPOR: Recep (Haluk), Ufukhan (Uğur Akdemir), Görkem (Oğuz), Tayfun (Serdar), Ramazan, Mehmet Ayaz, Abdulvahit (Yusuf), Poljac (Umut), Erdal (Volkan), Ferdi (Recep Aydın), Eser (Uğur Yanıkdemir)
PURSAKLAR: Fatih (Sedat), İhsan, Tolga (Semih), Çağlar, Mehmet (Volkan), Olgu (Melih), Yasin Pak, Mehmet Atik, Yasin Yeter (Serdar), Mustafa, Murat (İsmail) 
GOLLER: Görkem, Poljac, Eser (Konyaspor), Mehmet Atik, Tolga Taş (Pursaklar)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum