Kartal, Paşa ile yarasını saracak

Kartal, Paşa ile yarasını saracak

Lige Fenerbahçe galibiyetiyle başlayan, 2. haftada Sivasspor'a deplasmanda teslim olan yeşil-beyazlı temsilcimiz, cuma günü konuk edeceği Kasımpaşa maçını kazanarak bir anlamda Sivas yenilgisinin de yaralarını sarmış olacak

Süper Ligde, 3. haftanın açılış maçında, Cuma günü Kasımpaşa ile iç sahada karşılaşacak olan Torku Konyaspor'da hazırlıklara sürüyor.  Sivas maçı sonrası, ara vermeden Kasımpaşa maçı hazırlıklarına başlayan Kartallar’ın Pazartesi günü gerçekleştirdikleri antrenmana Ezechiel N'Douassel ve Ali Dere katılmadı. Sivasspor maçında ilk 11'de oyuna başlayan futbolcular çalışmayı düz koşu ve açma-germe hareketleriyle tamamlarken, diğer futbolcular iki takım olarak yarı sahada çift kale maç yaptı. Dün de Tatlıcak tesislerinde kondisyon ve teknik-taktik çalışan yeşil-beyazlılar, bugün ve taktik çalışma gerçekleştirecekler ve tesislerde kampa girerek maç saatini beklemeye çekilecekler. Ülkesine giden ve uçak sorunu nedeniyle bir türlü gelemeyen N’Douassel’in dün gelmesi bekleniyordu.

2. HAFTA DA 25 GOL ATILDI

Süper ligde 2. hafta geride kaldı. 6 puanlı teke takım olan Beşiktaş’ın lider olduğu ligde 5 takım henüz galibiyetle buluşmadı. Sivasspor'a ilik deplasman maçında  2-0 yenilen Torku Konyaspor, 3 puanla 11. sırada yer aldı.  Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında oynanan maçlardan beşini ev sahibi, birini deplasman takımları kazanırken, üç maç berabere sona erdi.Toplam 25 golün atıldığı haftanın en gollü karşılaşması 2-4 sonuçlanan Erciyesspor-Beşiktaş maçı oldu. Gaziantepspor-Antalyaspor maçında ise, gol sesi çıkmadı. Beşiktaş, deplasmandan 3 puanla dönen tek takım olarak istatistiklere geçti.

3. HAFTA HEYECANI KAPIDA

Spor Toto Süperi ligde 3. hafta heyecanı, Cuma günü saat 20.00’de Torku Konyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanacak maçla başlayacak. Aynı akşam, saat 21.45’de Eskişehirspor ile Galatasaray karşılaşacak.  Ligde Cumartesi günü 3, Pazar günü ise 4 karşılaşma var. Cumartesi günü, saat 20.00 Kayserispor-SB Elazığspor,  21.45’de ise, MP Antalyaspor-Bursaspor ve Fenerbahçe A.Ş.-Sivasspor maçları oynanacak. Pazar gününün programı da şöyle. Saat 19.30: Beşiktaş A.Ş.-Gaziantepspor.  20.00: Kardemir D.Ç.Karabükspor-Gençlerbirliği. 20.30: Ç. Rizespor A.Ş.-Kayseri Erciyesspor, 21.45: Akhisar Bld.Gençlik ve Spor-Trabzonspor A.Ş..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.