Kartal, paralandı

Kartal, paralandı

Konyaspor yöneticileri, Çanakkale Dardanelspor maçının galibiyet primlerini kendi ceplerinden ödediler. Yeşil-beyazlı temsilcimizde Buca maçının hazırlıkları yoğun bir şekilde sürüyor

Bank Asya 1.Lig'in 4.haftasında Pazar günü lider Bucaspor’u konuk edecek Konyaspor'da, bu maçına hazırlıkları dün çift antrenmanla sürdürüldü.. Salı akşamı yenileme çalışması yapan Kartallar, dün sabah ise koordinasyon ve çabukluk antrenmanı gerçekleştirdi. Yeşil-beyazlılar, dün akşam da teknik-taktik çalıştılar. Antrenmanlarda futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.
Çanakkale Dardanelspor maçının ardından verilen 1 günlük izin sonra yeniden topbaşı yapan Kartallar, bugün ve yarın taktik ağırlıklı iki çalışma daha yapacaklar ve Bucaspor maçının hazırlıkları Cumartesi günü ter idmanıyla tamamlayarak Tatlıcak tesislerinde kampa girecekler. Konyaspor’da, teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde dün sabah yapılan antrenmana sakat olan Koray İçten, Ramazan Kahya ve Uğur Akdemir ile birlikte U-19 Milli Takımında bulunan Alper Kalemci, A2 Takım kadrosunda yer alan Recep Aydın, Nazmi, Oğuz ve Volkan katılmadı.
Lige Gaziantep deplasmanında aldığı galibiyetle başlayan ve Çanakkale deplasmanından da 3 puan çıkartarak Bank Asya 1. ligde 3 hafta sonunda deplasmanda en çok galibiyet alan tek takım olan Konyaspor’da, Çanakkale galibiyet primlerinin dün dağıtılması da taktım üzerinde moral dopingi yarattı. Konyaspor yönetimini, Eylül ayı içerisinde ise transfer ücretleri ve eski futbolculara verilen çekler nedeniyle yüklü bir para ödemesi beklenmekte.    
Çanakkale deplasmanında iyi futbol oynayarak haklı bir galibiyet aldıklarını söyleyene teknik direktör Hüsnü Özkara, iç sahada lider Bucaspor ve ardından da Kartalspor ile üst üste oynayacakları iki maçın kendileri açısından çok önemli olduğu söyledi.. Özkara, “Bucaspor ve Kartalspor maçlarında alacağımız iki galibiyet önümüzü görmemize yardımcı olacak. Bu nedenle, bu iki maçta alacağımız iki galibiyetle rahatlayacağız. Bu karşılaşmalarda taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Pazar günü taraftarlarımızı tribünlere bekliyoruz” şeklinde konuştu.
KARTAL MAÇI CUMARTESİ
Bank Asya 1. lig’de Bayram da oynanacak 5. hafta maçlarının programı da netleşti. Konyaspor ile Kartalspor arasında yapılacak maç 19 Eylül Cumartesi günü oynanacak. Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, Bank Asya 1. ligde 5. hafta maçlarının 7’si arefe günü, bir’i Bayramı’ın birinci günü olan Pazar günü oynanacak. 5. haftanın perdesi 21 Eylül Pazartesi (2. Bayram) günü bir maçla kapanacak. 19 Eylül Cumartesi (arefe) günü yapılacak maçların ilki saat 16.00’da Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Karşıyaka arasında gerçekleştirilecek. Konyaspor-Kartalspor maçıyla birlikte 6 müsabaka ise saat 20.30’da başlayacak. Günün programı şöyle: Bucaspor-Boluspor. Altay-Mersin İdmanyurdu. Kayseri Erciyesspor-Kardemir D.Ç.Karabükspor. Samsunspor-Kocaelispor. Adanaspor-Hacettepe Spor. Ligde 20 Eylül Pazar günü ise aynı saatte Giresunuspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya gelecek. 5. haftanın kapanış maçı ise 21 Eylül Pazartesi günü Çanakkale Dardanel ile Orduspor arasında yapılacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.