Kartal morallendi

Kartal morallendi

Konyaspor yönetimi, Hacettepe maçı primleriyle birlikte futbolculara alacaklarına karşılık bir miktar ödeme yaptı. Yönetim Gençlerbirliği maçından alınacak 3 puana da ekstra prim sözü verdi

Gençlerbirliği maçı öncesinde Konyaspor’a moral dopingi. Gençlerbirliği maçı için Ankara’ya dün giden yeşil-beyazlılar’da futbolculara ödeme yapılması futbolcuların yüzünü güldürdü. Kartal’da yönetici, teknik adam ve futbolcular Pazar günü oynanacak karşılaşma için galibiyette birleştiler. Futbolcular hareketten önce kendilerini yolcu eden yöneticilere, “Gençlerbirliği maçını kazanacağız” şeklinde söz verdiler. Yeşil-beyazlı takımda, hafta içerisinde verilen söz üzerine futbolculara Hacettepe maçının galibiyet primleriyle birlikte, alacaklarına karşılık bir miktar para dağıtıldı. Ayrıca, yönetim Gençlerbirliği maçına ekstra prim vaadinde bulundu. Konyaspor tarihinde en yükseke rakam olduğu ileri sürülen prim miktarı açıklanmadı..Futbol şube sorumlusu Zeki Çimen, düşme korkularının olmadığını belirtti ve Gençlerbirliği deplasmanından puanla döneceklerini açıkladı.

KONYASPOR’DA 4 EKSİK VAR
Yarın Başkent deplasmanında, düşme tehlikesi.yaşayan Gençlerbirliği ile zor bir maça çıkacak olan Konyaspor’da, hazırlıkların Konya bölümü dün sahah yapılan antrenmanla tamamladı ve takım öğle yemeğinden sonra Ankara’ya giderek Crowne plaza otelde kampa girdi. Yeşil-beyazlı takımda, Gençlerbirliği maçının son çalışması bugün 19 Mayıs stadında, ter idmanı olarak yapılacak. Ligde düşme tehlikesi yaşayan ve şiddetle puana ihtiyacı olan iki takım arasındaki maça yarın saat 13.30’da başlayacak ve 19 Mayıs stadında oynanacak. Süper ligde kalan 8 maçından 4’ünü içeride ve 4’ünü de deplasmanda oynayacak olan ve en az 10 puanı hedefleyen Konyaspor’da Gençlerbirliği maçının planları puan üzerine yapıldı. Kartal’da 4 eksik var. Sakatlıktan yeni çıkan ve tam hazır olmayan Caner, Koray ve Eren ile birlikte Antalya kampında sakatlanan kaptan Ömer yarınki maçta forma giyemeyecek. Konyaspor’da Gençlerbirliği maçı kafilesinde şu sporcular yer aldı: Oğuzhan, Jefferson, Kaue Da Silva, Celaleddin Koçak, Musa Büyük, Milos Mihajlov, Serhat Akyüz, İsmail Güldüren, Roman Kratochvil, Ayman Abdelaziz, Cihan Haspolatlı, Zafer Demir, Mehmet Çoğum, Bülent Bölükbaşı, Mustafa Er, Serhat Akın, Veysel Cihan, Recep Aydın.
AVCAN: TARAFTARIMIZLA KAZANACAĞIZ
Konyaspor Basın Sözcüsü Nadir Avcan, taraftarların kendilerini Gençlerbirliği deplasman maçında yalnız bırakmayacaklarına inandıklarını ifade ederek, “Onlar destekleriyle deplasmanda olmadığımızı takımımıza hissettirecekler ve 90 dakika sonunda hep birlikte alacağımız güzel sonucun mutluluğunu yaşayacağız” dedi.
Turkcell Süper Lig’de sezonun tamamlanmasına 8 hafta kala kritik bir döneme girildiğini belirten Nadir Avcan, “Bu yalnız bizim için değil diğer takımlar içinde geçerli. Alınacak 1 puanın bile ne kadar değerli olduğunun farkına varılacak maçlar oynanacak. Biz kesinlikle rakiplerin durumuyla veya alacakları sonuçlarla ilgilenmiyoruz. Kendi maçlarımızda alacağımız puanlarla layık olmadığımız bu durumdan kurtulacağımızı biliyoruz. Gençlerbirliği maçı her iki takım açısından da önemli. Kalan haftalarda böyle 6 puanlık final maçları oynamaya devam edeceğiz. Takımımız iyi bir hazırlık dönemi geçiriyor. Oyuncularımızın moralleri üst düzeyde. Pazar günü sahada ellerinden gelen mücadeleyi ortaya koyacaklarına ve güzel bir sonuç elde edeceklerine inanıyoruz” diye konuştu.
Ankara’da oynanacak Gençlerbirliği maçında büyük Konyaspor taraftarının takımımızı yalnız bırakmayacağına inandığını da sözlerine ekleyen Basın Sözcüsü Nadir Avcan, “Taraftarlarımızın Pazar günü Konyaspor’umuza Ankara’da deplasmanda değil de iç sahada oynuyormuş gibi hissettirecek derecede destek vereceklerini düşünüyorum. Onlar tribünde futbolcularımızda saha içerisinde üzerlerine düşen görevi yerine getirecekler ve 90 dakika sonunda alacağımızın güzel sonucun mutluluğunu hep birlikte yaşacağız. Tek düşüncemiz bu” şeklinde görüş belirtti.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.