Kartal: Kötü oynayarak puan aldık

Kartal: Kötü oynayarak puan aldık

TFF 2. Lig 2. Grupta mücadele eden Konya Şekerspor 6. hafta sonunda 5. beraberliğini aldı.

Geçtiğimiz hafta sahasında Akhisar Belediye Gençlikspor ile 1-1 berabere kalan yeşil-beyazlı ekip 6. hafta sonunda da beraberlikle tanışamadı. Rakibi Akhisar Belediye Gençlik karşısında önce yenik duruma düşen yeşil-beyazlı ekip Cafer Can’ın penaltı golüyle eşitliği sağladı. Daha sonra ise rakip bir penaltıdan ve yüzde yüzlük bir pozisyondan yararlanamayınca Şekerspor yine sahadan 1 puanla ayrıldı.

Akhisar maçı sonrasında konuşan İsmail Kartal kötü oynadıkları maçta 1 puan aldıklarını ancak ihtiyaçlarının galibiyet olduğunu söyledi. Kartal, “Geride kalan 5 haftaya baktığımız zaman sahaya en kötü oyunumuzu yansıttık. Ancak sahadan 1 puanla ayrılmasını bildik. Böyle kötü oynadığınız maçlarda kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Galibiyete çok fazla ihtiyacımız var. Bunun bilincindeyiz. Yarın bir kupa maçı oynayacağız. 6 haftadır kazanamıyoruz. Bunun için gerekeni yapacağız. Önlemlerimizi alacağız. Turgutlu karşısında galip gelerek moral bulmak istiyoruz. Rakibi yenerek moral bulmak bu moralle ligde de kazanmak istiyoruz. Kupa maçının ardından deplasmanda Göztepe ile oynayacağız. Gerekli çalışmaları yaparak kazanmak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

Oynadığı maçlarda sadece 1 yenilgi alan Konya Şekerspor 6 hafta sonunda 5 puanla 7. sırada yer aldı. Yeşil-beyazlı ekip yarın ise kupa maçında aynı grupta bulunduğu Turgutluspor ile karşı karşıya gelecek. Sezonu açılış maçında rakibi ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Şekerspor bu defa ise Turgutluspor’a kupada konuk olacak. 1. kademe maçında Ankara Demirspor’u 3-0 yenen yeşil-beyazlı ekip aynı şekilde rakibi Turgutluspor’u da yenerek hem kupada yoluna devam etmek hem de ligde moral bulmak istiyor.

AKHİSAR AVERAJLA LİDER

Konya Şekerspor’un da mücadele ettiği TFF 2.Lig 2. Grupta 6 hafta maçları sonunda Akhisar Belediye Gençlikspor averajla liderliğe yükseldi. Şekerspor ile 1-1 berabere kalan Manisa ekibi 11 puanla Sarıyer’in önünde yer aldı. İstanbul ekibi ise deplasmanda Göztepe’yi 1-0’la geçerek puanını 11 yaptı ve zirve takibini sürdürdü. Grubun 3. sırasında bir başka 11 puanlı takım Turgutluspor bulunuyor. Turgutluspor haftayı maç yapmadan geçirdi. İzmir ekibi yarın Şekerspor ile kupa maçında karşı karşıya gelecek. Haftayı Fethiye beraberliği ile kapatan ve Şekerspor’a ilk yenilgisini tattıran Alanyaspor da 11 puanla 4. sırada yer aldı. Grubun 6. sırasında ise sahasında Eyüpspor ile 1-1 berabere kalan İstanbulspor yer aldı. 6 haftadır galip gelemeyen ve oynadığı maçlarda 5 beraberlik 1 yenilgi alan Şekerspor ise 5 puanla 7. sırada yer aldı. Alanyaspor’dan 1 puanı koparan Fethiyespor’da aynı puanla 8. sırada bulunuyor. 9. ve 10. sırada ise 4’er puanlı Tepecikspor ve Denizli Belediyespor bulunuyor. Grubun son sırasında yer alan Eyüpspor’un ise henüz galibiyeti bulunmuyor. İstanbul temsilcisi oynadığı altı maçta sadece 2 beraberlik alabildi. Eyüpspor puanlarından birisini de Konya Şekerspor’dan aldı.

 

TFF 2. LİG 2. GRUP 6. HAFTA PUAN DURUMU
S TAKIMLAR                    O           G         B         M        A         Y         P
1.AKHİSAR BLD              5            3          2          0          12        4          11
2.SARIYER                        5            3          2          0          10        6          11
3.TURGUTLU                    5            3          2          0          9          5          11
4.ALANYASPOR              6            3          2          1          6          6          11
5.GÖZTEPE A.Ş.                6            2          2          2          4          4          8
6.İSTANBULSPOR            6            1          3          2          9          11        6
7.KONYA ŞEKER             6            0          5          1          7          8          5
8.FETHİYESPOR               5            1          2          2          6          7          5
9.TEPECİKSPOR               5            1          1          3          8          8          4
10.DENİZLİ BLD              6            1          1          4          7          13        4
11.EYÜPSPOR                   5            0          2          3          1          7          2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum