Kartal, Kayseri’den çekinmiyor

Kartal, Kayseri’den çekinmiyor

Konyaspor, Sivasspor karşılaşmasından alınan 1 puanın moraliyle çalışmalarını sürdürüyor. Alt sıralarda sıkışan yeşil-beyazlılar, kalan 6 haftayı kayıpsız bir şekilde tamamlayarak ligde kalmak için çalışıyor.

Kayserispor hazırlıklarına Salı günü başlayan yeşil-beyazlılar, dün de sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift çalışma yaptılar. Dün sabah yapılan çalışmaya izinli olan Ayman Abdelaziz ile salonda çalışan Musa Büyük, Caner Altın ve Koray İçten katılmadı. Kaburgalarındaki sakatlığı bulunan kaptan Ömer Gündostu’nun ayrı çalıştığı antrenman düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başladı. 5 ayrı istasyonda iki seri olarak çabukluk ve koordinasyon çalışması yapan futbolcularımız antrenmanı açma-germe hareketleri ile tamamladı. Yeşil-beyazlılar, Kayserispor maçının hazırlıklarını bugün yapılacak çalışma ile sürdürecekler.

OĞUZHAN: KAYSERİ’Yİ YENECEĞİZ
Yeşil-beyazlıların başarılı kalecisi Oğuzhan Bahadır, Kayserispor’un güçlü bir ekip olduğunu belirterek, “Rakibimiz gerçekten çok güçlü ve kaliteli bir kadroya sahip. Ama şu saatten sonra hiçbir rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Her maça kazanmak için çıkacağız. Başka alternatif düşünmüyoruz. Kayserispor maçını mutlaka kazanacağız.” dedi.
Turkcell Süper Lig’in son haftalarına doğru, topladığı 31 puanla alt sıralardan kurtulamayan Konyaspor, düşme potasındaki takımlar arasından sıyrılarak yükselişe geçmenin yollarını arıyor. ig boyunce 8 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 mağlubiyet alarak ligde 14’üncü sırada yer alan yeşil-beyazlılar, alt sıralardaki takımların arasından alınacak Kayserispor galibiyetiyle yükselmek istiyor.
Yeşil-beyazlı ekibin file bekçisi Oğuzhan, Kayserispor’a kalesinde geçit vermemek için elinden ne geliyorsa yapacağını belirterek, “Takım savunması forvet hattından başlar. Bizim takımımız da son zamanlarda bu bilinçle kendini toparlayarak rakiplerin ataklarına pek izin vermiyor. Konyaspor savunması kale önünde duvar gibi dururken, golcülerimiz ve orta sahamız da başarılı ataklarıyla galibiyet arıyor. Bu sene istemediğimiz sonuçlar almış ve alt sıralara yerleşmiş olabiliriz. Ama bu bizim sonumuz değil. Önümüzde daha 6 maç var ve bu 6 maça da galibiyet için çıkacağız. Konyaspor iyi bir takım ve düşme ihtimalini aklımızdan bile geçirmiyoruz. Tüm hesaplarımız galibiyet üzerine. Önümüzde zorlu bir Kayseri deplasmanı var. Kayserispor karşılaşmasından elimizden ne geliyorsa yapıp 3 puanla dönmek istiyoruz. Çok zor geçeceğinin farkındayız. Ama artık bizim için içeride veya dışarıda farketmiyor. Uzun zamandır özledikleri ana kadroyla karşımıza çıkacaklar ve bu onların şansını arttıracaktır. Ama rakibimizin durumu bizi ilgilendirmiyor. Biz artık her maça kazanmak için çıkacağız. Başka alternatifimiz yok. Kayserispor maçını da mutlaka kazanacağız.” dedi. Geçen sezon kalesinde 64 gol gören Konyaspor’un, bu sene ligin geride kalan 28 haftasında sadece 36 gol yemesinin önemli bir gelişme olduğuna dikkat çeken Oğuzhan, “Gollerdeki bu düşüş, takımımızın kalitesini gösterir. Geçen yıla göre farklı bir yenilgimiz olmadı. Bu düşüş yaşanan gelişmenin belki de en önemli göstergesi.” dedi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.