Kartal kaptansız!

Kartal kaptansız!

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyasporda olağanüstü gelişmeler devam ediyor. Zafer, Kazım ve Sametten sonra kaptan Ömer Gündostu ile de yollar ayrıldı. Yusufta sona geliniyor

Lig hazırlıklarını Kızılcahamam’da yoğun antrenmanlar ve özel maçlarla sürdüren Konyaspor’da bir yandan kadro yeni transferlerle güçlendirilirken, diğer yandan kadrodan bazı futbolcular gönderiliyor. Yeşil-beyazlılar, 2. kamp dönemi ve sonrasında gönderdikleri 9 futbolcunun ardından son olarak dün de kaptan Ömer Gündostu ile yollar ayrıldı. Daha önce geçmişteki alacaklarıyla birlikte karşılıklı olarak anlaşma sağlanan Ömer’in geçen yıldan alacağını istemesi üzerine bu karar alındığı ileri sürüldü. Ömer’den kulüp bulması istendi. Ömer’e ayrıca Konyaspor’a verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür edildi.

ÇALIŞMALAR YOĞUN GEÇİYOR
Kartallar, Erciyes maçının ertelenmesi nedeniyle Pazartesi gününü çift antrenmanla geçirdiler. Sabah salonda kondisyon çalışan yeşili-beyazlılar, akşam da teknik direktörümüz Hüsnü Özkara yönetiminde Patalya otelinde sahasında teknik-taktik antrenmanı gerçekleştirdiler. Koray İçten ve Uğur Akdemir’in salonda çalıştığı için katılmadığı antrenman düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı, koordinasyon ve çabukluk çalışması ile devam etti. Daha sonra gruplara ayrılan futbolcularımız, teke-tek, ikiye-iki ve üçe-üç top kontrolüne dayalı çalışmalar yaptı. İki saat süren antrenman, koşu ve açma-germe hareketleri ile sona erdi.
BUGÜNKÜ RAKİP BOLUSPOR
Konyaspor, dün sabah ve öğleden sonra çift antrenman yaptı. Koray ve Uğur Akdemir dışında yeni transferlerle birlikte tüm futbolcuların katıldığı antrenman oldukça neşeli geçti.. İzmir’de kontrolden geçirilen Koray’ın kanamasının durduğu ve ameliyata gerek olmadığı bildirildi. Kadrodan çıkartılan Ömer ise teknik kadroya ve futbolculara veda ederek kamptan ayrıldı. Konyaspor, Kızılcahamam’da devam eden 3. dönem kamp çalışmalarında ilk hazırlık maçını bugün Boluspor ile oynayacak. Corner Cup turnuvasındaki maç Patalya otelini sahasında yapılacak ve saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı çok sayıda yönetici de izleyecek.
TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yeşil-beyazlı takımda transfer çalışmaları da devam ediyor. Kocaelispor’da serbest kalan sol kanat oyuncusu Umut Kekilli ve Kasımpaşa’dan kaleci Haluk ile anlaşan Konyaspor yönetimi, Giresunspor’dan orta saha oyuncusu Yusuf Kurtuluş’un transferinde de sona geldi. Bu futbolcunun transferi de dün akşam saatlerinde bitirilecekti. Konyaspor başkanı Bahattin Karapınar, forvete yapılacak transfer için temasların devam ettiğini belirtti. Karapınar, Umut’un 3, Haluk’unu ise kendisini 1 yıllığına yeşil-beyazlı formaya bağlayacak imzayı bugün atacaklarını söyledi. Öte yanda, Ömer’in gönderilmesi sonucu defansa Volkan’ın transferi gündeme girdi.. İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Kayserispor ve Rizespor’da oynayan Volkan ile de anlaşma sağlandığı belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.