Kartal: Kaldığımız yerden devam

Kartal: Kaldığımız yerden devam

TFF 2. Lig Play-Off 2. maçında Tarsus İdmanyurduna mağlup olarak Bank Asya 1. Lig şansını kaybeden yeşil-beyazlı temsilcimiz Konya Şekerspor, önümüzdeki sezon 2. Ligde daha başarılı olmanın hesaplarını yapıyor.

3. Klasman grubunu açık ara şampiyon tamamlayan ve Play-Off maçlarında umduğunu bulamayan yeşil-beyazlılar, lig öncesinde önlerine koydukları hedeften daha başarılı bir yere gelmenin mutluluğunu yaşıyor.

İlk olarak lige tutunmanın hesaplarını yapan yeşil-beyazlılar, Bank Asya 1. Lig’in kapılarını zorlayarak tüm camiasını sevindirirken, yakalamış olduğu fırsatı değerlendiremediğine üzülüyor. Tüm bunları geride bırakarak yorucu bir maratonun ardından dinlenmeye geçen Şekerspor, önümüzdeki günlerde yeni sezon ile ilgili planlar yapmaya başlayacak. Yeni sezonda daha güçlü bir kadroyla hedef büyütmek isteyen yeşil-beyazlılarda yönetim kurulu ve teknik heyet önümüzdeki hafta içinde bir araya gelerek yapılması gerekenleri masaya yatıracak.
Konya Şekerspor Teknik Direktörü İsmail Kartal, geride kalan maçların kısa bir değerlendirmesini yaparak takımı iyi bir noktaya getirdiklerini söyledi. Ankara’da oynadıkları Play-Off maçlarında ise iyi futbol oynadıklarını ifade eden Kartal: “Maçların ilki iyi geçti ancak ikinci maçta iyi niyetli ve hırslı mücadele etmemize rağmen oldukça tecrübeli ve dengeli bir futbol ortaya koyan Tarsus’u geçmeyi başaramadık. Ancak takımın iyi bir yere geldiğini ve sezon başında belirlenen hedeften daha iyi bir netice il ligi tamamladığını düşünüyorum. Bütün bir sezon boyunca ekip olmanın ve camia olarak başarıya kenetlenmenin meyvelerini aldık. Bu konuda tüm emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Gerek yönetim kurulu gerekse futbolcular başarı için ellerinden geleni yaptılar. Tüm ekip olarak verdikleri mücadeleden dolayı herkesi kutluyorum” diye konuştu.
Yeni sezon için çok daha büyük hedefleri belirleyeceklerini ve bunun için en kısa zamanda çalışmalara başlayacaklarının altını çizen Kartal; “Daha güçlü bir takımla, önümüze daha büyük hedefler koyarak yolumuza kaldığımız yerden devam edeceğiz. Geride bıraktığımız sezonu ve ortaya koyduğumuz performansı masaya yatırarak daha tecrübeli bir ekiple neler yapabileceğimizin hesaplarını yapacağız. İyi bir takımız ve iskelet kadromuzu korumayı düşünüyoruz. Yapacağımız yerinde transferlerle daha iyi bir ekip olacağımızı düşünüyorum. Önümüzdeki afta içinde yönetim kurulu ile bir araya gelerek çalışmalara başlayacağız” dedi.
Öte yandan Şekerspor’un da mücadele ettiği ve yarı finalde Bank Asya umutlarını bitirdiği Play-Off maçlarının finali bugün oynanacak. Final maçında temsilcimizi 3-1 mağlup eden Tarsus İdmanyurdu ile Çanakkale Dardanelspor, Bank Asya 1. Ligi’ne yükselmek için mücadele edecek. Ankara Cebeci İnönü Stadı’nda saat 17.00’de oynanacak zorlu final karşılaşmasını Süper Lig’in tecrübeli hakemlerinden Fırat Aydınus’un yönetecek. Aydınus’un yardımcılığını Bülent Gökçü ile Cemal Bingül yapacak, dördüncü hakem ise Erdem İren.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum