Kartal, kaldığı yerden

Kartal, kaldığı yerden

Ligin ikinci yarı perdesini deplasmanda Elazığspor maçıyla açacak olan Konyaspor yenilmezlik unvanını sürdürmek istiyor. Saat 13.30da başlayacak karşılaşmayı TRT 1 yayınlayacak ve maçı M.İlker

Ligin ikinci yarı perdesini deplasmanda Elazığspor maçıyla açacak olan Konyaspor yenilmezlik unvanını sürdürmek istiyor. Saat 13.30’da başlayacak karşılaşmayı TRT 1 yayınlayacak ve maçı M.İlker Coşkun yönetecek

Konyaspor, ikinci yarı perdesini, lider Elazığspor ile oynayacağı maçla açacak. Elazığ Atatürk stadında oynanacak ve saat 13.30'da başlayacak Zorlu maç TRT 1’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmada Mustafa İlker Coşkun düdük çalacak. Coşkun'un yardımcılıklarını Gökmen Olgaç ve Recep Yıldırım yaparken, maçın dördüncü hakemi Eser Birinci. Ligin ilk yarısını 27 puanla liderin 3 puan gerisinde 6. sırada, kapatan ve ikinci yarıya Belek’te kamp yaparak hazırlanan Konyaspor, hazırlıklarını Cuma günü gerçekleştirilen taktik idmanıyla tamamladı ve dün sabah İstanbul aktarmalı olarak uçakla Elazığ’a giderek Akgün otelde kampa girdi.
Kadrosunu ara transferde iki futbolcuyla güçlendiren lider Elazığspor karşısına puan için çıkacak olan Konyaspor’da, takımdan ayrı çalışan Ertuğrul, ülkesinin Milli takımına giden Kere forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Muhammed’in ise takımdaki yerini alması beklenmekte.. Bilindiği gibi, Hakan Aslantaş geçtiğimiz hafta içerisinde Konyaspor’dan ayrılmış ve Bursaspor’a transfer olmuştu. Hakan Aslantaş’tan sonra yeşil-beyazlı ekibin genç futbolcusu Niyazi Nazernazlı ile de yollar ayrılmıştı. Niyazi ise Fethiyespor’a gitmişti. Yeşil-beyazlı takımda cezalı oyuncu yok. Ancak, Muhammet 3 sarı kartla oynayacak. Genç futbolcu bu maçta da kart görmesi halinde Kasımpaşa maçında oynayamayacak.
İkinci yarının ilk iki haftasında zirve takımlarından Elazığspor ve ardından da Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Konyaspor’da hedef, her iki maçı da en az beraberlikle kapatarak zirve yarışından kopmamak. Konyaspor’da yönetici, teknik adam ve futbolcular puan alacakları konusunda birleştiler. Kartallar, ikinci yarıda 9 maçlarını iç sahada, 9 maçlarını da deplasmanda oynayacaklar. Konyaspor kafilesi maçtan sonra uçakla Ankara’ya, oradan da karayoluyla Konya’ya dönecek.
OSMAN ÖZDEMİR: ZOR MAÇ OLACAK
Konyaspor teknik direktörü Osman Özdemir, Antalya’da iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini, oynanan hazırlık maçlarında da takımın iyi sinyaller verdiğini, dolayısıyla da bugün oynanacak Elazığspor maçına 3 puan için çıkacaklarını söyledi. Elazığspor’un güçlü bir takım olduğuna dikkat çeken Özdemir, “İki takım için de kolay maç olmayacak. 3 puan Elazığzpor için de bizim için de çantada keklik değil. Bu maçta yere sağlam basan, ayakta kalan, kazanmayı daha çok isteyen başarılı olacaktır. Biz futbolun doğrularını sahaya yantısırsak, kendi futbolumuzu oynarsak, bu maçı kazanırız. Elazığspor evinde oynamanın avantajını kullanacak ve ilk dakikalarda sonuca gitmek için baskılı oynayacaktır. Biz daha kontrollü oynayıp, istediğimizi alacağımızı düşünüyorum. Sonuç olarak tribüne gelen insanlar keyifli bir maç izleyecekler. İnşallah bu keyifli maçın kazananı biz oluruz” dedi.
Hakan Aslantaş meselesini kapattıklarını bildiren Özdemir, “Biz yolumuza Hakan’sız devam edeceğiz. O tercihini gitmekte yana kullandı. Hakan’ın yerine görev alacak arkadaşlarımızın bu görevi layıkıyla yerine getireceklerine inancım tam. Bu nedenle biz bir takımız, takım gibi oynayacağız ve bunun sonucunu da olumlu şekilde alacağız” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.