Kartal iyi not aldı

Kartal iyi not aldı

Yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davrazda sürdüren Konyaspor, burada oynadığı ilk hazırlık maçında Mersin İdmaryurdunu yenmesi ve oyuncuların iyi performansı beğenildi

Yeni sezon hazırlıklarını Isparta Davraz’da sürdüren Konyaspor, burada oynadığı ilk hazırlık maçında Mersin İdmaryurdu’nu yenmesi ve oyuncuların iyi performansı beğenildi. Kartal’da kamp programı da değişti.

Konyaspor’da çalışmalar sürüyor. Moral iyi. Transfer büyük bir olasılıkla Temmuz sonuna kadar tamamlanacak. Lig öncesi ilk döneme hazırlıklarını Konya’dan yaptıktan sonra ikinci dönem için Isparta Davraz’da kampa giren yeşil-beyazlı’lar, ilk özel maçta, Süper lig takımlarından Mersin İdmanyurdu’nu 2-1 yenerek moral depoladı. Yurt dışında tedavi gören Semih ve kaleciler Kaya ile Emrullah dışında tüm oyuncuların forma şansı bulduğu maçta mücadeleci bir oyun sergileyen Kartallar, ilk maç olmasına rağmen iyi not aldı.. Konyaspor, ikinci özel maçını ise 23 Temmuz’da yine Süper lig takımlarından Antalyaspor ile oynayacak.

Konyaspor’da, hazırlıklar dün de çift antrenmanla devam etti. Sabah, düz koşu yapan temsilcimiz akşam saatlerinde ise teknik-taktik çalışması gerçekleştirdi.. Takımda Semih dışında eksik yok. Konyaspor’da, transfer çalışmalarının Temmuz ayı sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor.  Bulgar futbolcu Angelov ile anlaşan ve ön protokol yapan yeşil-beyazlı’lar, tecrübeli futbolcunun Türk vatandaşı olmasını bekliyor.. Antalyaspor’dan ayrılacağı bildirilen Ali Zeytuni ile de görüşmelere sürüyor.. Ayrıca, bir stoper ve bir orta saha oyuncusu daha alınarak transfer noktalanacak.

Öte yandan, Konya’da yapılana çalışmalara katılan genç futbolculardan Abdullah, Abdülkerim Kılınç, Rıfat ve Ali Kireş Anadolu Selçukluspor’a verildi. Isparta kampı sonunda muhtemelen kaleci Ali ile birlikte Serbay ve Aykut’un da Selçukluspor’a gönderilecekleri ileri sürüldü. Bu arada, sözleşmesi biten, A2 takımında yetişen kaleci Nazmi’nin sözleşmesinin bittiği, bu nedenle yeni sezonda kadroda düşünülmediği bildirildi..

KAMP PROGRAMINDA DEĞİŞİKLİK

Konyaspor’un sezon öncesi hazırlık kamp programında değişikliğe gidilirken yeşil-beyazlı temsilcimizin 27 Temmuz’da sona erecek Isparta Davras kampının 23 Temmuz’da tamamlanacağı açıklandı. Değişikliğin ardından 23 Temmuz’da oynanacak olan M.P.Antalyaspor özel karşılaşması 22 Temmuz Pazar günü saat 17:30’a alındı. Konyaspor’un Isparta Davras kampı 23 Temmuz Pazartesi günü sabah yapılacak antrenman ile tamamlanacak. 24-25 Temmuz’da izinli olacak yeşil beyazlılar üçüncü etap kamp çalışmaları için 26 Temmuz Perşembe günü Bolu Koru Hotelde kampa girecek.

Konyaspor’un Mersin İdmanyurdu ile oynanan ve 2-1 galibiyetle sona eren hazırlık maçını da değerlendiren Hüsnü Özkara,“İki takım oyuncuları da yoğun bir çalışma programından geçiyorlar. Sonucunun önemli olmadığı, önemli olanın futbolcuların isteklerini ve çalıştıklarımızı ne kadar algıladıklarını görmek adına oynanan karşılaşmada ilerisi adına iyi sinyaller aldık” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.