Kartal inançlı

Kartal inançlı

Pazartesi günü Fenerbahçe ile Kadıköy'de karşılaşacak olan Konyaspor'da bu zorlu maç için geri sayım başladı. Yeşil-beyazlıların tek düşüncesi rakibe rövanşı vermemek

Spor Toto Süper Lig'in ikinci yarısı, bugün Kasımpaşa ile Karabükspor arasında yapılacak maçla açılacak. Torku Konyaspor, haftanın kapanış maçında, 27 Ocak pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek.

İkinci yarıya da İstanbul deplasmanından puan çıkartarak iyi başlamak isteyen Torku Konyaspor’da bu maçın hazırlıkları devam ediyor. Önceki gün akşam saatlerinde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan günün ikinci antrenmanına tedavilerine devam edilen İshak Çakmak ve Ali Turan'ın katılmadı. Ömer Ali Şahiner ve Theofanis Gkekas'ın takımdan ayrı, Vukovic ve Ali Çamdalı'nın ise takımla birlikte çalıştığı antrenmanda taktik çalışma gerçekleştirildi.

Kartallar, dün de basın ve taraftarlara kapalı olarak akşam saatlerinde yaptıkları taktik antrenmanıyla hazırlıkları sürdürdü. Bugün ve yarında basına kapalı olarak çalışacak olan yeşil-beyazlılar İstanbul’a Pazar günü sabah uçakla gidecekler ve Fenerbahçe maçı öncesi son çalışmayı Pazar günü akşam saatlerinde muhtemelen Fenerbahçe tesislerinde yaparak dinlenmeye çekilecekler.

Torku Konyaspor’da yönetici, teknik adam ve futbolcular ikinci yarı öncesi oldukça ümitli. Fenerbahçe deplasmanından puan çıkartacaklarına inanan yeşil-beyazlılar, sezonu da ilk 10 takım arasında bitirmeyi amaçlıyor. Teknik direktör Mesut Bakkal, kendi oyunlarını sahaya yansıtmaları halinde Fenerbahçe maçından istedikleri puanı alabileceklerini yineledi ve ligin ikinci yarısında da Konyaspor taraftarlarına zevkli maçlar izlettireceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.