Kartal, ilk sınavı 1-0 geçti

Kartal, ilk sınavı 1-0 geçti

Torku Konyaspor ilk hazırlık maçını Bolu Gerede’de yaptığı kampta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadı.

Torku Konyaspor ilk hazırlık maçını Bolu Gerede’de yaptığı kampta Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynadı. Dün saat 17.30'da başlayan karşılaşmaya Konyaspor rakibine oranla daha başladı. Bunun sonucunda da karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde tamamladı. Karşılaşmanın ikinci yarısında iki takımda kontrollü oyunu tercih etti. Bu yarıda gol sesi çıkmayınca karşılaşma Konyaspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

İLK YARIDAN NOTLAR

Karşılaşmanın ilk ciddi atağı Gaziahtep'ten geldi. 4. dakikada gelişen Gaziantep atağında sağ kanattan Onur’un ortasında Ahmet gelişine sert vurdu. Top üstten farklı şekilde auta çıktı.8. dakikada Konyaspor ceza alanı içi karıştı. Top en son Ahmet İmren'in önünde kaldı. Bu oyuncunun sert şutu kaleci Kaya'da kaldı. 20. dakikada Ali Dere ve Olcay ikili mücadelede yerde kaldı. İki oyuncu da kısa süreli bir sakatlık yaşadı. Ali Dere tedavisinin ardından oyuna girdi

Dakika 27 ve gol. Konyaspor bu dakikalarda baskıyı artırdı. Ali Dere kendi getirdiği topla sağ taraftan ceza alanına girdi. Sert bir vuruş yapan Ali Torku Konyaspor’u 1-0 öne geçiren golü attı. Bu golden sonra sakatlığı nükseden Ali Dere 30. dakikada oyundan çıktı. Ali Dere'nin yerine oyuna Atilla girdi. Karşılaşmanın 42. dakikasında sağ tarafta topla buluşan Atilla ceza alanına kadar girdi. Vuruşunu yaptı, top ağlarla buluşmasına rağmen hakem Ndoussel’in topsuz alanda rakibine faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti.Karşılaşmanın ilk yarısı Ali Dere'nin 27. dakikada attığı golle 1-0 tamamlandı.

İKİNCİ YARI

İkinci yarıya iki takımda kontrollü başladı. İki takımın da sık sık oyuncu değiştirdiği bu yarıda yeni oyuncular göz doldurmak ve becerilerini ortaya koymak için takım oyunundan uzaklaşınca izleyenlere keyif vermedi ortaya konulan futbol. Karşılaşma ilk yarıda Ali Dere'nin 27. dakikada attığı golle sona erdi.

SAHA: Esentepe 2 Nola Saha

HAKEMLER: Berk Bora, Ceren Yılmaz, Burak Bulut

TORKA KONYASPOR: Kaya, Tolga, Selim, Kokalovic, Muhammet, Tomas Borek, İshak, Recep, Ali Dere (Atilla) Yaya, Ndoussel

GAZİANTEP BŞB: Polat, Deumi, Ahmet, Ali, Olcay, Sinan, Diarra, Ferdi, Onur, Kenan, Ali İmren
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.