Kartal huzur buldu

Kartal huzur buldu

Gençlerbirliği galibiyeti ile hem 3 puan hem de huzur bulan Torku Konyaspor, Arsinspor ve Trabzonspor maçlarının hazırlıklarını keyifli bir şekilde sürdürüyor. Kartal, yarın Trabzon'a uçacak. Temsilcimizde moraller iyi

Torku Konyaspor’da gözler, Arsinspor kupa ve Trabzonspor ile oynanacak kupa maçlarına çevrildi.  Ligde, üç hafta aradan sonra yeniden galibiyetle buluşarak moral ve güven tazeleyen yeşil-beyazlı takımda,  26 Eylül Perşembe günü Arsinspor ile kupada, 29 Eylül Pazar günü ise Trabzonspor ile ligde oynanacak maçlarına hazırlıklarına bir günlük izinin ardından dün akşam saatlerinde yapılan yenileme antrenmanıyla başlandı.   Kartallar, bugün teknik-taktik, yarın sabah taktik ağırlıklı bir antrenman yaparak öğleden sonra uçakla İstanbul’a, oradan da Trabzon’a uçacaklar. Perşembe günü Arsinspor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor, bu maçın ardından Trabzon’da kalacak ve Pazar günü oynayacağı Trabzonspor maçına hazırlanacak. Torku Konyaspor’da, Gençlerbirliği maçında iki sarı karttan kırmızı kart gören Selim Ay, Arsin maçında forma giymeyerek cezasını tamamlayacak. Selim, Pazar günü Trabzonspor’a karşı takımdaki yerini alacak. Elazığspor maçında sakatlanan ve tedavisi devam eden Mehmet Güven ise Gençlerbirliği maçında dinlendirildi. Bu futbolcunun da hazır olması halinde Trabzon maçında forma giyebileceği öğrenildi.

ÖTEN:GÜZEL GÜNLER BEKLİYOR

Üç maçlık kazanamama serisine Gençlerbirliği karşısında alınan önemli galibiyetle son verdiklerini anımsatan Basın Sözcüsü Güven Öten, takımımızın yeni transferlerimizinde gerçek anlamda katkı sağlamalarıyla birlikte ligde daha da iyi yerlere geleceğine inandığını söyledi.

Öten, Torku Konyaspor'un Gençlerbirliği ile oynadığı maçta kazanmayı ne kadar çok istediğini sahaya koyduğu mücadele ile gösterdiğini ifade ederek, "Üç maç iyi oynamamıza rağmen beklemediğimiz puan kayıpları yaşadık. Bunun takımımızın üzerinde bir baskıya neden olmaması adına galibiyete ihtiyacımız vardı. Futbolcularımız son 25 dakikasını 10 kişi tamamlamalarına rağmen inanılmaz bir mücadele ortaya koydular ve herkesi rahatlatan bir galibiyet aldılar. Teknik ekibimizi ve oyuncularımızı kutluyoruz. Daha yeni bir takımız ve biraz daha zamana ihtiyacımız var. Ama önemli olan bu zamanı en az kayıpla ve toplayabildiğimiz kadar fazla puan toplayarak aşmak. Kaliteli oyunculardan kurulu iyi bir kadro oluşturduk. Uyum sorununun ortadan kalkmasıyla birlikte istediğimiz sonuçları alacağımıza ve ligde hak ettiğimiz üst sıralara doğru yükseleceğimize inancımız tam" şeklinde görüş belirtti.

Ziraat Türkiye Kupası'nda Perşembe günü deplasmanda oynayacağımız Arsinspor ve 29 Eylül Pazar günü yine deplasmanda Trabzonspor'la oynanacak lig maçı ile ilgili de görüşlerini açıklayan Basın Sözcüsü Güven Öten, "Geniş bir kadroya sahibiz. Amacımız bunu en iyi şekilde kullanıp kupada öncelikle Arsinspor engelini geçmek ve sonrasında da gidebildiğimiz yere kadar gitmek. Ligde Trabzonspor ile oynayacağımız maç ise gerçekten zor geçecek. Ama takımımıza güveniyoruz. Trabzon'dan da puan ya da puanlarla döneceğimize inanıyoruz” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.