Kartal hızını kesmeyecek

Kartal hızını kesmeyecek

Kartalspordan Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güneye birer yıllık imza attıran Konyaspor, bu hafta başından itibaren transfere devam edecek

Kartalspor’dan Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güney’e birer yıllık imza attıran Konyaspor, bu hafta başından itibaren transfere devam edecek. Yeşil-beyazlılarda, 4 futbolcu daha imza için bekliyor

 

Konyaspor’da, sponsorluk konusunda olumlu gelişmeler yaşanırken, transfere ise hafta sonu nedeniyle ara verildi. İç transferde Erdinç ve dış transferde Kartalspor’dan Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güney’e birer yıllık imza attıran yeşil-beyazlı takımda, transfer çalışmalarına Pazartesi gününden itibaren yeniden start verilecek. Ancak, hafta sonu nedeniyle Ankara’ya giden teknik direktör Hüsnü Özkara’nın temaslarını orada sürdüreceği ileri sürüldü. Görüşülecek futbolcuların isimleri ise açıklanmadı.

Konyaspor’da, önümüzdeki hafta da iki-üç futbolcuya imza attırılabileceği, bunlardan iki’sinin Şekerspor’dan Bilal Aziz ve Ömer Ali olabileceği bildirildi. Bu arada, geçen sezon Rizespor’da kiralık oynayan ve Beşiktaş’ın alt yapısından yetişen Atınç Mukan ve Sezer Özmen’in de Konyaspor’un transfer listesine girebileceği kaydedildi. Ancak, bu konuda resmi bir açıklama yapılmadı. Öte yandan, Konyaspor ile Şekerspor’un aynı çatı altında birleşmesi ve Anadolu Birlik Holding’in Konyaspor’a sponsor olması konusunda yapılan görüşmelerin olumlu yolda olduğu öğrenildi. Vali Aydın Nezih Doğan başkanlığında önceki gün gerçekleştirilen görüşmenin iyi geçtiği, dün akşam saatlerinde de ikinci bir toplantının yapılacağı kaydedildi.

Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, teknik direktör Hüsnü Özkara’nın isteği doğrultusunda gerekli görülen mevkilere transfer yapmaya devam edeceklerini söyledi. Öncelikle hocanın istediği oyuncularla anlaşma yoluna gidileceğini ifade eden Öten, “Kartalspor’dan kaleci Kaya Tarakçı ve Ahmet Gökhan Güney’i transfer ettik. Böylece bir yıl aradan sonra transferimiz başlamış oldu. O yüzden bu transferlerin ayrı bir önemi var” dedi. Transfer için görüşme yapılan kulüp ve oyuncular bulunduğunu dile getiren Öten, “Beklentilerin üzerinde rakamlar var. Bu nedenle transfer için biraz beklemede kalacağız. Bonservisi elinde olan oyuncular önceliğimiz olacak. Duruma göre hocamızın istediği bölgelere en az 7-8 transfer yapılacak” diye konuştu. Öten, sözleşmesi biten oyunculardan Kaptan Erdinç ile 1 yıllığına yeniden anlaştıklarını belirtti. Konya Torkuşekerspor ile birleşilmesi konusunda medyada çıkan haberlerle ilgili de Öten, “Henüz bir görüşme olmadı ama süreç için bir problem görünmüyor. Sonucu olumlu bekliyoruz” dedi.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.