Kartal hırslandı

Kartal hırslandı

Kayseri deplasmanından kazanılan bir puanın verdiği moralle Eskişehirspor maçına hazırlanan Torka Konyaspor'da çalışmalar neşeli geçiyor. Kartal'ın tek hedefi bu maçı kazanarak ilk yarıya 3 puanla tamamlamak olacak

Kayseri deplasmanından kazanılan bir puanın verdiği moralle Eskişehirspor maçına hazırlanan Torka Konyaspor'da çalışmalar neşeli geçiyor. Kartal'ın tek hedefi bu maçı kazanarak ilk yarıya 3 puanla tamamlamak olacak

ALİ TURAN 3 HAFTA YOK

Spor Toto Süper Lig'de 17. hafta Eskişehirspor maçıyla 9. kez taraftarı karşısına çıkacak olan Torku Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Kayserispor maçından sonra ara vermeden, Pazartesi günü bu maçın hazırlıklarına başlayan Kartallar, taktik ağırlıklı antrenmanlarda oldukça hırslı ve neşeli bir görüntü vermekte. İlk yarıyı Eskişehirspor maçıyla 3 puan alarak kapatmayı amaçlayan yeşil-beyazlı takımda fibula kemiğinde çatlak tespiti edilen ve 3 hafta sonra antrenmanlara çıkacak olan Ali Turan çalışmalara katılmazken, Kokaloviç ve Abdülkerim ise takımdan ayrı çalışmakta. Akhisar maçında sakatlanan ve Karabükspor ile Kayserispor maçlarında dinlendirilen kaptan Erdinç takımla birlikte çalışmalara başladı. Bu futbolcu hazır olması ve teknik adamlar görev vermesi halinde Eskişehir maçında takımdaki yerini alacak. Böylece, kırmızı kart cezasını tamamlayan Ali Çamdalı da orta sahada görev yapacak.

BUGÜNKÜ İDMAN BASINA KAPALI

Dün de öğle saatlerinde biri çalışma yapan Torku Konyaspor’da bugünkü antrenmanın ilk 15 dakikası basına ve taraftarlara açık olarak gerçekleştirilecek. Cuma ve Cumartesi günkü antrenmanlar ise, basın ve taraftarlara kapatılacak. Torku Konyaspor’da, Eskişehirspor maçı hazırlıkları 3 puan parolasıyla yapılıyor. Moral iyi. Yönetici ve teknik adamlar, taraftarları destek için tribünlere davet ettiler. Eskişehirspor’u taraftarların vereceği destekle yenerek ilk yarıyı galibiyetle ve 20 puanla kapatmayı amaçladıklarını belirten abasın sözcüsü Güven Öten, ara transferde 2 veya 3 futbolcu alacaklarını, görüşmelerini devam ettiğini sözlerine ekledi.

“Kazanmak zorundayız”

Kayserispor ile deplasmanda oynanan zorlu maçta çok iyi mücadele ettiklerini, alınan 1 puanın değerinin farkında olduklarını bildiren genç futbolcu Selim Ay, Eskişehirspor maçını kazanarak sezonun ilk yarısını hedefledikleri 20 puanda tamamlayacaklarına inandığını söyledi. Teknik direktör değişikliği sonrası çıktıkları Kayserispor maçının özellikle ilk yarısında maçı kazanacak pozisyonlar bulduklarını belirten Selim Ay, "Yeni teknik direktörümüz ile yeni bir hava yakaladık. Bunu da Kayserispor maçında herkese gösterdiğimize inanıyorum. Bitiş düdüğüne kadar inanılmaz mücadele ettik. Puanla ayrılmayı ne kadar çok istediğimizi ortaya koyduk ve sonucunda da istediğimiz puanla ayrılmasını bildik. Kayserispor bu ligin iyi takımlarından ve bizim ligdeki rakiplerimizden. Bu yüzden kaybetmemek ve aradaki puan farkını korumak bizim adımıza iyi oldu. Şimdi bu maçın verdiği moralle Eskişehirspor karşılaşmasına hazırlanıyoruz. İlk yarı için belirlediğimiz puan hedefi 20 ve daha yukarısıydı. Şimdi bu hedefi tutturmamız adına Eskişehirspor maçını mutlak kazanmak zorundayız. Mücadelemizi, kazanma hırsımızı ve isteğimizi sahaya yansıtarak ve rakipten daha fazla isteyerek galibiyet alacağımıza inanıyoruz. Taraftarlarımızı daha önceki maçlarda olduğu gibi Eskişehirspor karşılaşmasında da yanımızda görmek istiyoruz. Onlar tribünleri doldurarak bize destek versinler, bizde onlara alacağımız galibiyetle mutluluk yaşatalım" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.