Kartal havaya girdi

Kartal havaya girdi

Karabüksporu yenerek liderliğini sürdüren Konyaspor, Cumartesi günü İzmirde Karşıyaka ile zorlu bir 90a çıkacak Kartalda bu maçın hazırlıkları sürüyor. Yeşil-beyazlı ekipte hedef galibiyet

Bank Asya 1. ligde, ilk 7 hafta da aldığı 17 puanla lider koltuğuna oturan Konyaspor’da, Cumartesi günü İzmir deplasmanında zirvenin iddialı takımlarından Karşıyaka ile oynanacak maçın hazırlıkları galibiyet parolasıyla sürdürülüyor. Önceki akşam, Tatlıcak M. Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana salonda çalışan Serhat Akyüz ile Koray İçten ve Uğur Akdemir dışında tüm futbolcular katıldı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda iki gruba ayrılan futbolcularımız, 10'ar dakikalık 3 seriden oluşan tempolu koşu çalışması, top tekniğine dayalı çalışma ve yarı sahada yapılan çift kale maçın ardından yapılan açma-germe hareketleri ile antrenmanı tamamladı.
Kartallar, dün de akşam saatlerinde teknik-taktik çalışması yaptılar. Antrenmanda futbolcuların istekli ve neşeli olmaları dikkat çekti.. Yeşil-beyazlılar bugün ise taktik ağırlıklı bir antrenman yaparak Karşıyaka maçının hazırlıklarının Konya bölümünü tamamlayacaklar.. Konyaspor kafilesi İzmir’e Cuma günü sabaha kahvaltısının ardından hareket edecek. İzmir Kahramanlar’daki Comford otelde konaklayacak olan Kartallar, akşam saatlerinde ise ter atarak hazırlıkları tamamlayacaklar ve dinlenmeye çekilecekler.  
Konyaspor’da, Karşıyaka maçı öncesi moral süper. Koray ve Uğur Akdemir dışında eksik yok. Rakibin Pazartesi günü deplasmanda Çanakkale Dardanelspor ile oynadığı maçı izleyen teknik adamların verdiği rapor doğrultusunda gerekli tedbirler alındı. Yeşil-beyazlılar’ın, Karşıyaka maçına da Karabükspor karşılaşmazsındaki ilk 11 ile çıkmaları beklenmekte. Temsilcimizde yönetici, teknik adam ve futbolcular aynı konuda birleşti: 3 puan ve liderliği sürdürmek..   
VALİ DOĞAN: KONYASPOR’UN YANINDAYIZ
Konya Valisi Aydın Nezih Doğan, sezonun sonunda Bank Asya 1.Lig'de şampiyon olarak Turkcell Süper Lig'e yükseleceğine inandığı Konyaspor’un her zaman yanında olduklarını ve olmaya da devam edeceklerini söyledi.
Yeşil-beyazlı temsilcimizin Bank Asya 1.Lig'de sezona çok iyi bir başlangıç yaptığını ve şampiyonluk yolunda ne kadar iddialı olduğunu herkese gösterdiğini belirten Vali Aydın Nezih Doğan, "Kulüp Başkanımız Bahattin Karapınar, hep beraber bir araya gelelim ve Konyaspor'umuzun liderliğinin aşkına futbol oynayalım isteğinde bulundu. Bende seve seve bu organizasyonda yer aldım. Manevi anlamda Konyaspor'umuzun yanında olduğumuzun bilinmesi adına buradayız. Umut ediyoruz ki sezon sonunda da Konyaspor'umuzun şampiyonluğunun kutlamaları çerçevesinde düzenlenecek yine böyle bir organizasyonda bir araya gelerek yeniden forma giyeriz. Ben takımımızın belirlenen hedefe, iyi gidişini sürdürerek ulaşacağına yürekten inanıyorum" dedi.
Valisi Aydın Nezih Doğan'a teşekkür eden Konyaspor Başkanı Bahattin Karapınar ise yaptığı değerlendirmede, "Sayın valimizle, belediye başkanlarımızla ve şehrimizin büyükleriyle bir araya geldik. Takımımız şu anda lider durumda ve bunun keyfini tüm şehir olarak çıkartmak istiyoruz. Sayın valimiz bizi kırmadı ve bizimle birlikte oldu. Tek amacımız takımımıza moral verebilmek ve şehrin tamamının takımımızın yanında olduğunu gösterebilmekti. Konya şehri olarak kenetlenerek ve takımımıza gereken desteğin verilmesini sağlayarak sezon sonunda Turkcell Süper Lig'e yeniden dönüş yapmanın mutluluğunu hep birlikte yaşayacağız. Bu konuda teknik heyet ve oyuncularımıza inancımız tam" görüşlerine yer verdi.
NUMAN ERKAN’A BAŞSAĞLIĞI
Öte yandan, Konyaspor yönetimi, eski başkanlardan Numan Erkan’a başsağlığı dileğinde bulundu. Konyaspor yönetiminin başsağlığı mesajı şöyle:
"Konyaspor'umuzda 28 Ekim 1992-26 Nisan 1993 döneminde Başkanlık görevi yapan Numan Erkan'ın annesi Nazmiye Erkan'ın vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumeye Cenab-ı Allah'tan rahmet, başta kederli ailesi ve yakınları olmak üzere sevenlerine ise başsağlığı ve sabırlar temenni ederiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum