Kartal güçleniyor

Kartal güçleniyor

Torku Konyaspor’un Slovenya kampı günde yapılan çift antrenmanla devam ediyor.

Torku Konyaspor’un Slovenya kampı günde yapılan çift antrenmanla devam ediyor. Yeşil-beyazlıların tecrübeli oyuncusu Erdal Kılıçaslan, takımdan ayrı çalışırken, “Bu takım Süper Lig'e renk katacak ve adından söz ettirecek" dedi

Torku Konyaspor’un Slovenya kampı başladı. Lig hazırlıklarını 6 Ağustos’a kadar burada sürdürecek olan yeşil-beyazlıların Slovenya kampına Abdullah Çoban, Serbay Yağız, Serkan Şahin ve Atilla Yıldırım götürülmedi. Slovenya'da önceki gün yerel saatle 18.00'de ilk antrenmanına çıkan Kartallar, oldukça neşeli göründü.. Torku Konyaspor dün, güne dayanıklılık çalışması ile başladı. Teknik direktör Uğur Tütüneker gözetiminde gerçekleştirilen ve yerel saatle 10:30'da başlayan çalışmaya ayağındaki rahatsızlığının tedavisine devam edilen Ezechiel N'Douassel katılmadı. Düz koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda oyuncular polar saatlerle dayanıklılık koşu çalışması yaptı. Açma-germe hareketlerinin ardından yarı sahada oynanan pasa dayalı çift kale maç ile 2 saat süren antrenman tamamlandı. Erdal Kılıçaslan takımdan ayrı olarak çalışırken, dayanıklılık koşusunda dizindeki ağrıları artan ve tedavisine başlanılan İbrahim Alan, çalışmayı yarıda bıraktı. Torku Konyaspor'da Slovenya kampı, 6 Ağustos'ta tamamlayacak ve 4 hazırlık maçı oynayacak. Hazırlık maçı yapılacak takımlar arasında Süper ligden Antalyaspor’da yer almakta.

ERDAL: LİGE RENK KATACAĞIZ

Geçen sezondan kalan rahatsızlığın giderilmesi adına başarılı bir operasyon geçirdiğini belirten tecrübeli isimlerinden Erdal Kılıçaslan, "Sorunum giderildi ve hazır hale geldim. Bu nedenle Bolu kampında yer alamamıştım. Kondisyon anlamında açığı kapatmak adına birkaç gün takımdan ayrı çalıştıktan sonra topla çalışmalara başlayacağım. Herhangi bir sorunum kalmadı. Takımdan ayrı kaldığım süre içerisinde futbolu özledim. Bu özlemimi beraber çalışarak ve iyi bir kamp dönemi geçirerek gidermek ve takım olarak sezona en iyi şekilde girmek istiyoruz"diye konuştu. Süper Lig'e yükselen son takım olarak bazı handikaplar yaşadıklarını ancak bunu da takım içerisindeki arkadaşlık ve inançla aşmaya başladıklarını da sözlerine ekleyen Erdal Kılıçaslan, "Geçen sezon kimsenin şans vermediği dönemde birbirimize ve hedefe olan inancımızla başarıya ulaştık. Bu yeni sezonda da en büyük silahımız olacak. Aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte takım olma adına her geçen gün önemli mesafeler kat ediyoruz. Bu takımın parçası olan tüm oyuncuların düşüncesi Torku Konyaspor'un Süper Lig'de yeni sezonda başarılı olması. Başarı tabiki bizim adımıza Süper Lig'de kalıcı olmak ve ligi düşme hattının üzerinde tamamlamak. Bu Torku Konyaspor'un ilerleyen yıllardaki stratejisi açısından da önemli. Biz bunu başaracağımıza inanıyoruz. Sezonun başlamasına kadar önümüzde yaklaşık 3 haftalık bir süre var. Bu süreyi oynayacağımız özel maçlar ve yapacağımız antrenmanlarla gerektiği şekilde değerlendirerek en hazır biçimde Süper Lig'deki mücadelemize başlamak istiyoruz. Bu inanç ve hırs takım olarak bizde mevcut" dedi. Erdal Kılıçaslan, dışarıdan takımın Süper Lig'in en zayıf halkası olarak değerlendirilmesinin kendilerini ilgilendirmediğini ifade ederek, "Herkesin düşüncesine saygı duymak lazım. Geçtiğimiz sezon aynı düşüncede olanları Süper Lig'e yükselerek yanılttık. Yeni sezonda da sadece kendi işimize odaklanacağız. Biz istediklerimizi yapıp mücadelemizin karşılığını aldıktan sonra başkalarının ne düşündüğü önemli değil. Torku Konyaspor, yeni sezonda mücadelesi ve oyun anlayışıyla beraber alacağı sonuçlarla Süper Lig'e renk katacak ve adından söz ettirecek. Bunu da herkes görecek" şeklinde görüş belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.