Kartal, güç depoluyor

Kartal, güç depoluyor

İkinci yarı hazırlıklarını Antalyada sürdüren Konyaspor, günde çift antrenman yaparak çalışmalarını sürdürüyor.

Kartal’ın tecrübeli kaptanı Erdinç: Kendimi futbola yeni başlamış gibi diri hissediyorum

Konyaspor’da antrenmanlar aralıksız olarak sürüyor. İkinci yarı hazırlıklarına Pazartesi günü Belek’te başlayan yeşil-beyazlılar dün sabah dinlendiler. Kampa geçe katılan Gökhan ise teknik adamların programı içerisinde bir saatlik bir çalışma yaptı. Hakan konusunda belirsizlik sürerken, kaptan Erdinç başarıyı birlikteliğe borçlu olduklarını söyledi.
 Ligin ikinci yarısında da aynı başarıyı tekrarlamayı amaçlayan Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Önceki akşam saatlerinde Arcadia hotel sahasında yapılan günün ikinci antrenmanı neşeli biri hava içerisinde geçti. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda Ertuğrul Arslan fizyoterapist Ahmet Bayrak, Aykut Uluç ise masör Ahmet Yılmaz yönetiminde takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ile başlayan antrenman oyuncuların alt sahada 3 ayrı istasyonda kuvvet ve dayanıklılık çalışmasıyla devam etti. Kaleciler Ercüment, Mariusz Pawelek, Onur Nazmi ve Ali Çiçek’in koruduğu kalelere şut çalışması yapan oyuncular çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı. Şut çalışması sırasında dizinde ağrı hisseden Hakan Aslantaş, buz tedavisinin uygulanmasının ardından antrenmanı yarıda bıraktı.
Kartallar dün sabah dinlendiler ve akşam teknik-taktik çalışması yaptılar.. Sözleşmesi sezon sonuna kadar uzatılan ve kampa geç katılan Gökhan Emreciksin dün sabah teknik adamların raporu doğrultusunda özel antrenman yaptı. Bir saat kadar düz ve çıkış koşuları yapan Gökhan, akşam da takımla birlikte çalışmaya katıldı. Konyaspor’da antrenmanlar bugün de çift çalışmayla devam edecek. 
ERDİNÇ: ÇOK HEYECANLIYIM
Konyaspor’un takıma kaptanlarından Erdinç Yavuz, genç oyuncularla harmanlanan kadroyla sezonun ilk yarısında beklentilerin tersine başarılı bir performans ortaya koyduklarını ve bunda en büyük payın takım içerisindeki birliktelik ve inanmışlık olduğunu söyledi. Kaptan Erdinç, kendisini futbola yeni başlamış gibi heyecanlı hissettiğini belirtti ve açıklamasını şöyle sürdürdü.
“Biz bu süreci birlikteliğimiz, inanmışlığımız ve arkadaşlığımızla yakalayacağımızı, inancımızla aşacağımızı biliyorduk. İstediğimiz gibi başlayamadığımız sezonun kalan haftalarında iyi bir grafik yakaladık. Gol sorununu aştığımız ve kazandığımız maçların yanı sıra puan kaybetmediğimiz her maç takım olarak direncimizin artmasını sağladı. Şanssız maçlar yaşamamıza rağmen liderle aramızdaki puan farkı açılmadı. Ve ilk yarı beklentilerin aksine başarılı bir şekilde tamamladığımıza inanıyorum. Bundaki en büyük artımız ise her zaman söylediğim gibi inanmışlığımız ve birlikteliğimiz oldu. Genç arkadaşlarımızın gösterdiği performans karşısında oynadığımız maçlarda inanılmaz zevk aldık. Kendimi futbola yeni başlamış kadar heyecanlı hissediyorum. Hedefimiz tabi ki ilk 2’den veya en kötü ihtimalle play-off’tan Süper Lig’e yükselmek. Bunu başaracak gücümüz var. Şehirde artık bize inanmaya başladı. Zorlu geçecek ikinci devrede sahamızda oynayacağımız maçlarda seyircilerin daha fazla destek vereceğine inanıyoruz. Onların desteğine ihtiyacımız var. Saha içerisindeki mücadelemiz, saha dışında da takımımıza verilecek destek birleşince Konyaspor hak ettiği Süper Lig’e dönecektir.”
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.