Kartal, görücüye çıkıyor

Kartal, görücüye çıkıyor

Konyaspor, Turkcell Süper Ligde Ankaraspor maçıyla veda ettiği seyircisine bugün Bank Asya 1. Ligde kendi evindeki Erciyes maçı ile merhaba diyecek. Karşılaşma saat 20.30da başlayacak

Bank Asya 1. Ligi’nde şampiyonluk parolası ile yola çıkan yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor, 2009-2010 futbol sezonunda bugün ilk kez taraftarlarının önüne çıkıyor. Konyaspor, Lig’in 2. haftasında kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı zorlu karşılaşmada Kayseri Erciyesspor’u konuk edecek. Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı’nda oynanacak olan maç saat 20.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Samsun bölgesi hakemleri yönetecek. Kayseri temsilcisi Erciyesspor ile Konyaspor arasında oynanacak olan 2. hafta karşılaşmasında Mürvet Sezer düdük çalacak. Sezer’in yardımcılığını ise Sedat Etik ve Samet Çavuş yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Ercan Hellaç.

KARTAL’DA TEK CEZALI ÖZKARA

1. Lig’in ilk haftasında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor’a konuk olan ve zorlu deplasmandan Mehmet Ayaz’ın tek golü ile 3 puanla dönen yeşil-beyazlılar, kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı karşılaşmayı kazanarak çıkışını sürdürmek ve taraftarlarının önünde moral kazanmak istiyorlar. Bugün akşam oynanacak karşılaşmaya moralli çıkacak olan Konyaspor’da herhangi bir sakat yada cezalı futbolcu bulunmuyor. Konyaspor’un efsane lakaplı teknik adamı Hüsnü Özkara ise 6 yıllık aradan sonra taraftarlarının önüne çıkacağı Erciyes maçını tribündün izleyecek. Tecrübeli teknik adam Özkara, Konyaspor’un kamp döneminde Boluspor ile oynadığı özel maç sonrasında PFDK tarafından 3 maçla cezalandırılmış ve Gaziantep maçını da tribünden izlemişti. Özkara, önümüzdeki hafta deplasmanda oynanacak olan Çanakkale Dardanelspor maçında cezasını tamamlamış olacak.

GÖRKEM:SERİYİ SÜRDÜRECEĞİZ

Yeni kurulan takımlar açısından sezona iyi başlamanın ne kadar kaliteli bir kadroya sahip olursa olsun zor ve stresli olduğunun farkında olduklarını belirten Konyaspor’un genç yeteneği Görkem Görk “Biz ilk adımı Gaziantep deplasmanında Büyükşehir Belediyespor’u 1-0 mağlup ederek iyi attık. Bu galibiyet tabiî ki uzun lig maratonunda bize büyük moral oldu. Şampiyonluğa oynayan bir takım olarak iç sahada puan kaybına tahammülümüz yok. Seyircimizin önünde ilk maçımızı Kayseri Erciyesspor ile oynayacağız. Çok iyi hazırlandık. Tek düşüncemiz kazanarak bir galibiyet serisi yakalamak ve yolumuza kayıpsız devam etmek. Rakibimizi kesinlikle küçümsemiyoruz. Her takım sahaya elinden gelenin en iyisini yapmak için çıkıyor. Tribünleri doldurarak bizleri yalnız bırakmayacağına inandığımız taraftarlarımıza kendi sahamızda oynayacağımız bu maçta galibiyet hediye etmek ve sevindirmek istiyoruz. Bunu başaracağız” dedi.

YÖNETİM DESTEK BEKLİYOR

Bugün oynanacak olan zorlu 90 için Konyaspor yönetimi, yeşil-beyazlı ekibe gönül vermiş, yürek vermiş taraftarlardan destek bekliyor. Konyaspor’un bugün seyirciden daha çok taraftara ihtiyacının olduğunu söyleyen Konyaspor Yönetimi, “Bank Asya Ligi’ne Gaziantep Büyükşehir Belediye galibiyetiyle başladık. Galibiyet serimizin devam etmesi için bugün oynanacak olan Kayseri Erciyes maçını kazanmak istiyoruz. Dolayısıyla da bu maçta futbolcularımız sorumlulukları ne kadar fazla ise taraftarlarımızın da aynı sorumluluğu var. Bunun için de bugün maçı kazanmak istiyoruz, bunu da taraftarlarımızın desteği ile gerçekleştireceğiz.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.