Kartal golcü arıyor

Kartal golcü arıyor

Lig hazırlıklarını sürdüren Konyasporda bir taraftan da iyi bir golcü arayışı devam ediyor. Konyaspor, dün PAF takımı ile hazırlık maçı oynadı. Yeşil-beyazlılar, Pazar günü de Pursaklarla karşılaşacak

Bank Asya 1. ligde sezona galibiyetle girmeyi ve sezon sonunda da süper lige yeniden dönmeyi amaçlayan Konyaspor’da hazırlıklar sürdürülüyor. Kızılcahamam’da gerçekleştirilen iki dönemlik kampın ardından Konya’ya dönen yeşil-beyazlılar’ın Tatlıcak tesislerinde yaptıkları antrenmanları yöneticilerde izleyerek takıma moral veriyorlar. Transfer için arayışın devam ettiği Konyaspor’da özele maç serisi de sürüyor.    Konyaspor’da, teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde önceki yapılan sabah çalışması kondisyon, akşam antrenmanı ise teknik-taktik ağırlıklı geçti. Koray İçten dışında tüm oyuncularımızın katıldığı akşam çalışması ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra el topu ve topla çeşitli oyunlar oynayan futbolcularımız, yarı sahada hücum ve savunma varyasyonları üzerine bir çalışma yaptı. Antrenman yarı sahada oynanan çift kale maç ve açma-germe hareketleri ile sona erdi. Kartallar, dün ise sabah yine kondisyon çalıştılar ve öğleden sonra da Tatlıcak tesislerinde PAF takımı ile çift kale maçta karşı karşıya geldiler. Maçta tüm futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi.

PURSAKLARLA HAZIRLIK MAÇI
Yeşil-beyazlılarda özel maç serisi hafta sonunda devam edecek. Basın sözcüsü Güven Öten, anlaşma kesinleşmesi halinde Pazar günü Atatürk stadında, Türkiye 2. lig takımlarından Pursaklar ile bir özel maç oynayacaklarını açıkladı.. Karşılaşma saat 17.00’de başlayacak. Adanaspor ve Mersin İdmanyurdu ile yapılması planlanan özel maçların ise rakiplerin turnuva maçları nedeniyle gerçekleşmediği kaydedildi. Kartallar, hafta arasında da Bir özele maç oynamayı planlamakta. Bu karşılaşma da sezon azılışı gerçekleştirilecek.
Konyaspor’da, Avusturya Bundesliga takımlarından SCR Altach takımından transfer edilen 25 yaşındaki Türk asıllı Avusturya vatandaşı olan Dursun Karatay’dan sonra forvete yapılması planlanan transferle ilgili çalışmalar sürdürülüyor. Güvenilir kaynaktan alınan bilgilere göre, Galatasaray alt yapısından yetişen Gökhan’ın ismi üzerinde durulduğu, ancak netlik kazanmadığı öğrenildi. Ayrıca, forvet içini yabancı oyuncu transferinin de gündeme girdiği ileri sürüldü. Ülkesi, takımı ve ismi açıklanmayan bu futbolcunun transferinin de hafta sonuna kadar bitirilmesi için çalışmaların yoğunlaştırılacağı bildirildi.
YABANCILAR 3 YILLIK İMZA ATABİLECEK
Öte yandan, TFF Bank Asya  1. liginde oynayabilecek yabancı futbolcu sayısı ve sözleşme süreleri açıklandı. Süper Lig’den düşen takımlarda bulunan ve sözleşmeleri devam eden yabancı uyruklu futbolcular, sözleşme süreleri sonuna kadar kulüplerine bağlı olarak kalabilecekler. Ancak, sadece 2 yabancı uyruklu futbolcu 18 kişilik müsabaka isim listesine yazılabilecek. Takımlar, ilgili sezonunun başladığı yılın 1. ayının 1. günü itibariyle 24 yaşından küçük olması şartıyla 2 yabancı uyruklu futbolcu ile sözleşme imzalayabilecek ve bu futbolcuları müsabakada oynatabilecekler. Yabancı futbolcuların sözleşmeler, sözleşmenin yapıldığı sezon da dahil olmak üzere en fazla 3 sezonluk süreyi kapsayabilecek.. Süper Lig’den düşen takımlar yabancı uyruklu futbolcu kontenjanını boşaltmaları halinde bu hakkı kullanabilecekler. Öte yandan, kulüplerin yukarıda belirtilen yabancı uyruklu futbolcular dışında Azerbaycan, Kazakistan, Özbekistan, Türkmenistan ve Kırgızistan ülkelerinin vatandaşı olan en fazla 2 futbolcu ile sözleşme imzalayabilecekler ve müsabakalarda oynatabilecekler. Kulübün Süper Lig’ e yükselmesi halinde, sözleşmesi devam eden yabancı uyruklu futbolcular kulübün, Süper Lig yabancı uyruklu futbolcu kontenjanında sayılacaklar. Kulübün TFF 2. Ligine düşmesi halinde ise, sözleşmesi devam eden yabancı uyruklu futbolcular müsabakalarda oynatılamayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.