Kartal gidiyor

Kartal gidiyor

Bank Asya 1. Ligde ilk maçını deplasmanda Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile oynayacak olan Konyasporda hedef galibiyet olarak belirlendi

Perdeyi Gaziantep deplasmanında Büyükşehir Belediyespor maçıyla açacak olan Konyaspor’da Gaziantep seferi, iklim koşulları nedeniyle erken başlıyor. Kartallar, bugün sabah karayoluyla giderek Anatolia otelde kampa girecekler ve iki gün boyunca hazırlıkları Gaski tesislerinde sürdürecekler. Yeşil-beyazlı takımda, sakat olan Koray İçten ve Uğur Akdemir dışında eksik yok. Yeni transferler Dursun ve Ömer’in hazır oldukları, teknik adaklar görev vermesi halinde Gaziantep’te ilk 11’de yer alabilecekleri öğrenildi.

Konyaspor’da, Gaziantep maçının hazırlığı taktik ağırlıklı antrenmanlarla sürdürülmekte. Teknik direktör Hüsnü Özkara yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde önceki akşam yapılan antrenmana yeni transfer Ömer Hacısalihoğlu katılırken, Uğur Akdemir ve Koray İçten çalışmada yer almadı.
Düzkoşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanda futbolcularımız dört gruba ayrılarak dar alanda pas çalışması oynadı. Daha sonra yarı sahada teknik bir çalışma yapan futbolcularımız, taktik çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Görkem Görk taktik çalışmaya katılmazken, ayağına darbe alan Ferdi Başoda ve burnuna darbe gelen Oğuz Özden’de antrenmanı yarıda bıraktı. 
Yeşil-beyazlılar dün da maçın oynanacağı saatte taktik ağırlıklı biri çalışma yaptılar.. Futbolcuların oldukça neşeli ve hırslı göründükleri antrenman çift kale maçla sona erdi.. Kartallar, bugün sabah kahvaltısından sonra Gaziantep’e gidecekler. Basın sözcüsü Güven Öten, takımın genel durumunun iyi olduğunu, yeni transferlerle daha da güçlendiklerini söyledi ve Gaziantep deplasmanına puan için gideceklerini söyledi. Öte, transfer konusunda da çalışmaların ve araştırmanın devam ettiğini dile getirdi.. Alınan bilgilere göre, forvet oyuncusu transferi için alternatifli bir arayış içerisine girildiği belirtildi. Basın sözcüsü Öten, “laf olsunu diye değil, takıma yararlı olabilecek biri transfer yapmak istiyoruz” dedi.
Öte yandan, Konyasporlu futbolcular dün eğitim çalışmasına tabii tutuldu. Konya İl Hakem Kurulu Başkanı Tuncay Uçar, Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde teknik heyet ve oyunculara, bu hafta başlayacak Bank Asya 1.Lig 2009-2010 sezonu maçları öncesi oyun kuralları hakkında bir sunum yaparak bilgilendirdi. 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum