Kartal galibiyete kilitli

Kartal galibiyete kilitli

Pazar günü Bucasporu ağırlayacak olan Konyasporda hazırlıklar aralıksız devam ediyor.

Pazar günü Bucaspor’u ağırlayacak olan Konyaspor’da hazırlıklar aralıksız devam ediyor. Tavşanlı deplasmanından galibiyetle dönen yeşil-beyazlıların tek hedefi kendi evinde kazanmak ve zirve yarışına devam etmek

 

Bank Asya 1. ligin 21. haftasında, Pazar günü Bucaspor’u konuk edecek Konyaspor’da, hazırlıklar devam ediyor. Tavşanlı deplasmanından 3 puanla dönerek zirve umutlarını artıran ve 6 hafta sonra deplasmanda yine kazanma başarısını gösteren Konyaspor’da, Çarşamba günü akşam saatlerinde yapılan ikinci antrenman neşe içerisinde geçti. Çalışmada, tüm futbolcuların moralinin çok iyi olduğu gözlendi. Tatlıcak tesislerinin elverişsiz olması nedeniyle teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Şehit Muharrem Samur stadyumunda yapılan antrenmana tesislerde tedavi olan kaleci Mariusz Pawelek katılmadı.

Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti. Oyuncular daha sonra minyatür kale maç ve yarı sahada çift kale maç yaptı. Antrenman açma-germe hareketleriyle sona erdi. Kartallar, dün de öğleden sonra taktik ağırlıklı bir çalışma yaptılar. Bugün de taktik çalışacak olan yeşil-beyazlılar, Cumartesi günü ter idmanıyla hazırlıkları tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Konyaspor’un gol ayağı Robak ise, Tavşanlı Linyitspor maçının 6. dakikasında attığı golle, 10 hafta sonra yeniden golle buluştu. Daha önce rakip takımların filelerini 4 kez havalandıran Robak, Tavşanlı’da 5. golünü atarak, ligin bayından buyana 5. golünü kaydeden Recep ile birlikte takımın en golcü ismi oldu.

Konyaspor’a, Erciyes maçındaki kötü ve olumsuz tezahürat nedeniyle verilen bir maç seyircisiz oynama cezası nedeniyle karşılaşmayı bayanlar ve çocuklar izleyebilecek. Maça gelecek bayanlara forma dağıtılacak. Konyaspor yöneticileri, bayanların tribünleri doldurması için gerekli çalışmaları devam ettiriyor. Bu konuda bazı kurumlarında çalışmalar yaptıkları ileri sürüldü.

ÖZDEMİR: BUCA MAÇI ZOR OLACAK

Konyaspor Teknik Direktörü Osman Özdemir, Bank Asya 1.Lig’de oynanan her maçın ardından sıralamanın değişebileceğini söyledi. Çok sayıda takımın ilk 6 için mücadele ettiğini ve takımlar arasında fazla güç farkının olmadığını ifade eden Özdemir; “TKİ Tavşanlı Linyitspor maçı bizim için artık geride kaldı. Lig aynı tempo ile devam ediyor. Hırsımızı ve konsantrasyonumuzu devam ettirirsek daha iyi yerlerde olabiliriz. Hep kullandığımız bir ifade var. Bank Asya 1.Lig denk güçlerin mücadelesine sahne oluyor. Kimin ne zaman ne sonuç alacağı belli değil. Alınan sonuçları hiç bir zaman sürpriz olarak yorumlamamak lazım. Denk takımların mücadelesinde puan farkı açılabilir de kapanabilir de. Çünkü çok sayıda takım ilk 6’ya ortak. Orada olabilmek içinde yoğun bir çaba sarf ediyoruz” diye konuştu. Özdemir, hafta sonu iç sahada oynanacak Bucaspor maçı ile ilgili “Gerçekten zor bir maç olacak. Genç oyuncularla oynuyorlar ve önemli sonuçlara imza atıyorlar. Bana göre ligin istikrarlı takımlarından bir tanesi. Oyuna iyi konsantre oluyorlar, iyi mücadele ediyorlar. Bizi yine zor bir maç bekliyor” dedi.

KONYASPOR-BUCASPOR MAÇI SERKAN ÇINAR’IN

Bank Asya 1. Lig’de 21. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. yeşil-beyazlı temsilcimiz Konyaspor’un Pazar günü endi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Bucaspor maçında Serkan Çınar görev yapacak. Çınar’ın yardımcılığını Seçim Demirel ve Sedat Etik yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Erdem İren. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu’ndan yapılan açıklamaya göre, 1. Lig’de 21. hafta maçlarında görev alacak hakemler şunlar: Yarın: 13.30 Boluspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor: Suat Arslanboğa 19.00 Karşıyaka-Kasımpaşa: Abdullah Yılmaz12 Şubat Pazar: 13.30 İstanbul Güngörenspor-Göztepe: Aytekin Durmaz 13.30 Çaykur Rizespor-Elazığspor: Bülent Yıldırım 13.30 Giresunspor-Adanaspor: Koray Gençerler 13.30 Kartalspor-TKİ Tavşanlı Linyitspor: Özgüç Türkalp 16.00 Konyaspor-Bucaspor: Serkan Çınar 19.00 Denizlispor-Kayseri Erciyesspor: Mustafa Öğretmenoğlu 13 Şubat Pazartesi: 20.00 Sakaryaspor-Akhisar Belediyespor: Hüseyin Sabancı.

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.