Kartal 'Galibiyete' gitti

Kartal 'Galibiyete' gitti

Torku Konyaspor’da, pazar günü deplasmanda oynanacak Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları tamamlandı ve Kartallar bugün öğleden sonra Gaziantep’e gitti

İkinci yarıya, deplasmanda Bucaspor galibiyetiyle başlayan, ancak ikinci hafta iç sahada Trabzon’a yenilen yeşil-beyazlı tamımda Gaziantep maçı planları da 3 puan üzerine yapıldı.  Dün sabah Tatlıcak M. Tevfik lav tesislerinde gerçekleştirilen antrenmana yeni transfer, 28 yaşındaki Hollandalı golcü oyuncu Sjoerd Adrianus Theodorus da katıldı..  Antrenmanda, U19 Milli Takım kampına davet edilen Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven yer almadı.Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışması ve 5'e 2 ile devam etti. Kaleciler Kaya ve Emrullah'ın koruduğu kalelere şut ve gol çalışması yapan Kartallar, savunma ve hücum organizasyonu üzerine yapılan çalışma ve açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.Torku Konyaspor kafilesi, öğle yemeğinden sonra Gaziantep’e gitti. 20 futbolcudan oluşan kadroda yeni transfer Sjoerd Ars ile birlikte U19 Milli Takım kampında bulunan Abdülkerim Bardakçı ve İsmail Güven yer almadı.

Torku Konyaspor'un 20 futbolcudan oluşan Gaziantep  kafilesinde şu isimler bulunuyor: Kaya Tarakçı,  Erdinç Yavuz, Ali Turan, Ali Dere, Atilla Yıldırım, Emrullah Şalk, Erdal kılıçaslan, İshak Çakmak, Muhammet Yürükuslu,Murat Akın, Murat kalkan, Neca, Ömer Ali Şahiner, Recep Aydın, Selim Ay, Semih Aydilek, Serkan Şahin, Şenol Akın ve Tolga Ünlü.Temsilcimizde, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile yarın saat 13.00’de oynanacak maçın hazırlıkları bugün, Gaziantep GASKİ tesislerinde yapılacak ter antrenmanıyla tamamlanacak. Torku Konyaspor’da, yarınki maç öncesi eksik yok. Moral iyi. Ara transferde, yeşil-beyazlı renklere bağlanan Sjoerd Ars, son iki sezonda ki performansıyla dikkat çekti.  2011-2012 sezonunda transfer olduğu Bulgaristan'ın Levski Sofya takımında 14 maçta 6 gol attı. 2012-2013 sezonunda Çin'in Tianjin Taida takımı formasını giydi. Yeni transfer Sjoerd Ars, 29 maçta 13 gol kaydetti.

Ars’a bir yılı opsiyonlu 1,5 yıllığına imza attıran Torku Konyaspor’da sezon başında Elazığspor’dan transfer edilen forvet oyuncusu Sinan ise Adana Demirspor’a verildi.. Sinan’ın transferi karşılığında ne kadara para alındığı açıklanmadı.. Öte yandan, Torku Konyaspor’a para cezası verildi.. Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, hafta içerisinde yaptığı toplantıda Torku Konyaspor - 1461 Trabzon arasında geride kalan haftada oynanan maçın dosyasını karara bağladı. Alınan kararla, taraftarların neden olduğu saha olayları nedeniyle yeşil-beyazlı takıma 3 bin  TL para cezası verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.