Kartal Elazığspor için düğmeye bastı

Kartal Elazığspor için düğmeye bastı

Torku Konyaspor'da, Milli maçlar nedeniyle verilen 3 günlük izin bugün sona erecek. Yeşil-beyazlı ekip son 2 haftada aldığı yenilgileri unutturmak adına bu maça yeni bir çıkış gözüyle bakıyor

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor’da izin bitti. Yeşil-beyazlı ekip bugün sezonun 4. Haftasında deplasmanda oynayacağı Sanıca Boru Elazığspor maçına bugün yapacağı antrenmanla başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maç için seferberlik ilan etti. Torku Konyaspor son iki haftada aldığı Sivasspor ve Kasımpaşa yenilgilerini bu maçta telafi etmek ve yeni bir çıkış yakalamak istiyor. Cuma akşamı oynanan ve 2-1’lik yenilgisiyle sonuçlanan maçın ardından 3 gün izin yapan Kartallar, bugün topbaşı yapacak. Programı açıklamayan 4. hafta maçında deplasmanda Elazığspor ile karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da takımın durumunu görmek için hafta sonunda biri hazırlık maçı oynanması planlanıyor Yeşil-beyazlı takımda, yeni transferler Hasan Kabze, Ergün Teber ve Mehmet Güven dün Konya’ya gelerek özel program içerisinde çalışmalara başladılar. Torku Konyaspor’un 11 Eylül tarihine kadar yapılacak antrenmanlarına Ümit Milli takıma davet edilen Ömer Ali ile İzlanda Milli takımına çağrılan Thorvaldsson katılamayacak.

KARTAL KALESİNDE 3 MAÇTA 6 GOL GÖRDÜ

Spor Toto Süper Lig temsilcimiz Torku Konyaspor 2 sezon aradan sonra yükseldiği ligde 3 karşılaşma oynadı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda kalesinde 6 gol görürken rakip fileleri 4 kez havalandırdı. İlk hafta sahasında Fenerbahçe’ye 3 gol birden atan Konyaspor 2. Hafta deplasmanda kalesinde 2 gol gördü. 3. maçta sahasında Kasımpaşa ile karşılaşanyeşil-beyazlı ekip bu maçın son dakikalarında kalesinde 2 gol gördü. Torku Konyaspor bu maçta rakip fileleri 1 kez havalandırdı. Torku Konyaspor oynadığı 3 maçta 6 gol yerken yeşil-beyazlı ekibin savunması kötü sinyaller verdi. Torku Konyaspor’un yeni transferi İtandje ise 6 gol yemesine rağmen yaptığı birçok kurtarışla bu sayının artmasını önledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.