Kartal dört köşe

Kartal dört köşe

Lider kayseri Erciyesspor'u kendi evinde 2-0 mağlup ederek haftanın süksesini yapan Torku Konyaspor'da keyifler yerinde. Dış sahada 7. galibiyetini alan yeşil-beyazlılar, Adanaspor maçının hazırlıklarına bugün başlayacaklar

Torku Konyaspor’da moral süper.. Kayseri deplasmanında lider Erciyesspor’u net bir skorla yenen yeşil-beyazlı takım, ligin 29. haftasında ilklere imza attı.. Lige şampiyonluk parolasıyla başlayan, ancak özellikle iç sahada kaybedilen beklenmedik puanlarla bu iddiasından uzaklaşan ve hedefi ikinci yarıyla birlikte ilk 6 olarak belirleyen Torku Konyaspor, Erciyes galibiyetiyle bu iddiasına bir adım daha yaklaştı. Kayseri deplasmanında, lider Erciyesspor önünde ilk yarıda çok iyi oynayan, ikinci devrede de oyunu kendi yarı alanında kabul etmesine karşın kontrolü elinde bulunduran yeşil-beyazlılar, Neca’nın penaltı ve Ars’ın son dakikalarda attığı gollerle galip gelerek, maç fazlası ve 42 puanla 7. sıraya yükseldi.  Kartallar, pazar günü iç sahada oynayacakları Adanaspor maçının hazırlıklarına bir günlük izinin ardından bugün başlayacaklar.

Torku Konyaspor, Erciyes karşısında ilklere imza attı.. Sezon başından buyana ilk kez 3 maç üst üste kazanma başarısını gösteren Kartallar, rakibinden hem ilk yarının rövanşını aynı sonuçla aldı, hem de averajını artı 2’ye yükseltti.. Dış sahada 7. galibiyetini alan ve deplasman puanını 25’e yükselten Torku Konyaspor, iç sahada ise 4 kez kazanabildi. Yeşil-beyazlılar böylece 29. hafta da 11’inci galibiyetine ulaştı.     

MUHAMMET: HEDEF PLAY-OFF

Torku Konyaspor’un başarılı futbolcusu Muhammet Yürükuslu, Lider Erciyesspor karşısında iyi mücadele ettiklerini ve bunun karşılığını da çok önemli 3 puanla aldıklarını belirtti. Muhammet, yakaladıkları çıkışı devam ettirerek ilk hedef olan play-off'a kalmayı başaracaklarına inandığını da yineledi. Çok iyi hazırlandıkları Kayseri Erciyesspor maçına iyi başladıklarını ve net pozisyonlar bulduklarını ifade eden Muhammet Yürükuslu, maçla ilgili şu açıklamayı yaptı.  "Biz buradan iyi bir sonuçla döneceğimize inanıyorduk. İnancımızın karşılığını da aldık diye düşünüyorum. Bakıldığında maç boyunca rakibe pozisyon vermedik. İyi mücadele ettik. Takım oyununu iyi oynadık ve beraberinde de hakkımız olan bir galibiyet aldık. İki haftadır iç sahada devam eden galibiyetlerimize deplasmanda bir yenisini ekledik ve bizim adımızda son derece iyi giden bir seri yakaladık. Şimdi play-off'un en iddialı takımlarından biriyiz. Bu çıkışımızı kalan haftalarda da devam ettirerek kalitemizi göstereceğiz. Bu maçı unuttuk ve Adanaspor A.Ş. ile sahamızda oynayacağımız maçı düşünüyoruz. O maçtan da galibiyetle ayrılarak yolumuza devam edeceğiz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.