Kartal dönüyor

Kartal dönüyor

Slovenya kampında, Hellas Verona FC ile son hazırlık maçında karşılaşan ve rakibine 2-1 yenilen yeşil-beyazlılar, dünü çift antrenmanla geçirdiler. Bugün İstanbul’a dönecek olan Torku Konyaspor’da futbolculara bir gün izin verilecek

Torku Konyaspor’da Slovenya kampı bugün sona erecek. Gözler, hafta sonunda Ankara’da oynanacak TSYD kupası ve 17 Ağustos’ta iç sahada Fenerbahçe ile yapılacak lig maçına çevrildi. İki yıl aradan sonra yükseldiği Süper ligde kalıcı olmayı amaçlayan ve geçen yılki iskeletin korunmasının yanı sıra yapılan yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Torku Konyaspor’da hedef, TSYD kupasını kazanmak ve ligde de Fenerbahçe’yi yenerek sezona iyi bir başlangıç yapmak.  Slovenya kampında, İtalya seri B takımlarından Hellas Verona FC ile son hazırlık maçında karşılaşan ve rakibine 2-1 yenilen yeşil-beyazlılar, dünü çift antrenmanla geçirdiler. Bugün İstanbul’a dönecek olan Torku Konyaspor’da futbolculara bir gün izin verilecek ve takım Perşembe günü Konya’da toplanarak TSYD kupası maçlarının hazırlıklarına başlayacak. Ankara’ya ise Cuma günü öğleden sonra gidilecek.

Slovenya'daki üçüncü etap kamp çalışmalarındaki son hazırlık maçında bu sezon İtalya Serie A'da mücadele verecek Hellas Verona FC ile karşılaşan Torku Konyaspor, rakibine her iki yarıda yediği gollerle 2-1 mağlup oldu. Karşılaşmanın gollerini Hellas Verona FC adına Daniele Cacia ve Raphael Alves De Lima atarken, temsilcimizin tek golü İshak Çakmak'tan geldi. yeşil-beyazlılar, rakibi karşısında ilk devre İtandje, Tolga, Elvis Kokalovic, Selim Ay, Mehmet Uslu, Ali Çamdalı, Kibong Mbamba, Recep Aydın (İshak Çakmak), Ömer Ali Şahiner (Şenol Akın), Erdal Kılıçaslan ve Ezechiel N'Douassel, ikinci devre ise İtandje, Ali Turan, Elvis Kokalovic (Erdinç Yavuz), Selim Ay (Abdülkerim Bardakçı), Muhammet Yürükuslu, Tomas Borek, Kibong Mbamba (Vedat Bora), İshak Çakmak, Şenol Akın, Erdal Kılıçaslan (Atilla Yıldırım) ve Ezechiel N'Douassel (İsmail Güven) kadrosuyla mücadele verdi.

Slovenya’da oynanan hazırlık maçlarında yoğun antrenmanlar nedeniyle genelde yorgun görünen ve iki galibiyet, iki yenilgi alan Torku Konyaspor, TSYD Ankara şubesince düzenlenen turnuvada ilik maçını Cumartesi günü Gençlerbirliği ile oynayacak. Kartallar, bu karşılaşmayı kazanmaları halinde Pazar günü Erciyesspor-Elazığspor maçının galibiyle final maçına çıkacak. Aksi halde üçüncülük maçı oynayacak.

FENER MAÇI CUMARTESİ

Süper ligde yeni sezonun ilik hafta maçlarının programı da belli oldu.. Torku Konyaspor ile Fenerbahçe arazsında yapılacak maç, 17 Ağustos Cumartesi günü, saat 21.45’de oynanacak. Sezonun açılışa maçı ise, 16 Ağustos Cuma günü  Saat 21.45’de Medical Park Antalyaspor-Kayseri Erciyesspor arasında yapılacak. Cumartesi günü ayrıca; saat 20.00’de DÇ.Karabükspor-Kasımpaşa A.Ş. ve Çaykur Rizespor A.Ş.-Gençlerbirliği
maçları var. Süper ligde, 18 Ağustos Pazar günü saat 20.00’de Eskişehirspor-Bursaspor, Akhisar Belediyespor-Sanica Boru Elazığspor ve 21.45’de Beşiktaş A.Ş.-Trabzonspor A.Ş. karşı karşıya gelecek. İlk haftanın kapanış maçları, 19 Ağustos pazartesi günü saat 20.00’de Kayserispor-Sivasspor ve  21.45’de Galatasaray A.Ş.-Gaziantepspor arasında yapılacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.