Kartal: Direkleri geçemedik

Kartal: Direkleri geçemedik

TFF2. Lig 2. grupta mücadele eden Konya Şekerspor galibiyete hasret kaldı.

Sezon başından buyana henüz 3 puanı bir arada göremeyen yeşil-beyazlı ekip şansızlığına yanıyor. Önceki gün sahasında oynadığı maçta Eyüpspor’u yenerek çıkışa geçmek isteyen Şekerspor rakibi karşısında bulduğu pozisyonları değerlendiremedi.  3 topu direkten dönen yeşil-beyazlı ekip Eyüp karşısında gol bulamayınca sahadan 3. beraberliğini alarak ayrıldı. Oynadığı 4 maçta 1 yenilgi 3 de beraberlik alan Konya Şekerspor 11 takımlı grupta 3 puanla 8. sırada yer alıyor.

Konya Şekerspor teknik direktörü İsmail Kartal, Eyüpspor ile oynadıkları maç sonrasında şansızlıklarını yine üzerlerinden atamadıklarını ifade etti. Kartal, “Herkes Şekerspor’un ne kadar istekli ve galip gelmek için oynadığını gördü. Ancak direkleri geçemedik. 3 topumuz direkten döndü. Futbol oynamak isteyen bu oyunun güzelliklerini saha yansıtmak isteyen Şekerspor’du rakibin ise oyunu çirkinleştirmek için neler yaptığını gördünüz. Bu maçta galip gelerek üzerimizdeki baskıyı atmak istiyorduk ancak olmadı. Birçok pozisyona giriyorsanız bunlardan en az birisini gole çevirirseniz galip gelebilirisiniz. Biz bunu başaramadık. Bazı oyuncularımız istediğimiz şeyleri sahaya yansıtamıyor. Beklediğimizin altında performans sergiliyorlar. Bununla ilgili olarak yapacağımız antrenmanlarda bu eksiklikleri gidermek adına daha fazla çalışacağız. Rakibimiz karşısında bir gol bulabilsek her şey çok daha farklı olacak. Ancak şansızlığımızı bir türlü kıramadık. Yoğun bir maç programının olması da oyuncular üzerinde olumsuz etki yaratıyor. Denizli Belediyespor maçında da aynı şeyleri yaşadık. Daha çok futbol oynamak isteyen bu oyunun güzelliklerini sahaya yansıtarak galip gelmek isteyen bizdik ancak son dakika golü ile 1 puan aldık. Önümüzde Sarıyer maçı var. Artık bu maça konsantre olmalıyız.  Sarıyer karşılaşmasına en iyi şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Alacağımız bir galibiyet üst sıralara tırmanmamız adına büyük moral olacaktır. Oyuncuların öz güveni ve şevkleri daha da artacaktır. Sarıyer maçında istediğimiz 3 puanı almak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.
Maçın hakemi ile ilgili olarak sorulan soruya ise tecrübeli teknik adam, “Hakemlerin futbol oynamak isteyenle art niyetlileri ayırt edilmesi gerekiyor. Bu karşılaşmada hakem bu durumu göz önünde tutmadı. Rakip kaleci ve oyuncular oyundan çok futbolu çirkinleştirmek için sahada kaldılar.  Sakatlık bahanesi ile yattıkları yerden kalkmadılar. Hakem de rakibin bu art niyetini görmedi ya da görmezlikten geldi. Hakemlerin biraz daha dikkatli olmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
Şekerspor,  yarın deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına Perşembe gününden itibaren başladı. Teknik direktör İsmail Kartal nezaretinde çalışan yeşil-beyazlı ekipte tek hedef Sarıyer’i yenerek yepyeni bir sayfa açmak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.