Kartal dinleniyor

Kartal dinleniyor

Bolu kampını bitiren ve 2 gün dinlenecek olan Kartallar, üçüncü etap hazırlıkları için 23 Temmuz Salı günü Slovenya’ya gidecekler. Torku Konyaspor’da, transfer bir forvet ve bir sol kanat veya ön libero alınarak tamamlanacak

Torku Konyaspor'da ikinci etap hazırlıkları da tamamlandı. Transferde arayış sürüyor. Lig öncesi birinci etap hazırlıklarını Konya’da yapan ve ikinci etap hazırlıkları için 11 Temmuz Perşembe günü Bolu Esentepe'de kampa giren yeşil-beyazlı takımda  ikinci etap çalışmaları önceki akşam saatlerinde yapılan  antrenmanla sona erdi. Oyunculara üç gün izin verildi. Bugün ve yarın dinlenecek olan Kartallar, üçüncü etap hazırlıkları için 23 Temmuz  Salı günü Slovenya’ya gidecekler. Torku Konyaspor’da, yabancı oyunculardan Kibong eşyalarını toplamak için Adana’ya,  Ezechiel N’douassel, kaleci Charles İtandja ve Tomas Borek ise Yurt dışına gittiler. Bu futbolculardan Kibong kafileye İstanbul’da katılırken, diğer iki futbolcu Slovenya kampında takıma katılacaklar.. Elvis Kokalovic ise Konya’ya geldi ve Salı günü sabah Konya’daki futbolcularla birlikte İstanbul’a gidecek. Kafile Salı günü 12.30 uçağıyla Slovenya’ya uçacak.

Bolu kampında 26 futbolcuyla lige hazırlanan Torku Konyaspor’da, bazı genç futbolcuların Slovenya kampına götürülmeyecekleri ileri sürüldü. Bu futbolcular teknik adamlar tarafından belirlenecek. U19 Milli takımında bulunan İsmail Güven de Slovenya kampına katılamazken, Erdal ise büyük bir olasılıkla çalışmalarda yer alacak.
Bu arada, sakatlıkları nedeniyle Bolu kampında takımdan ayrı çalışan Mehmet Uslu, Ömer Ali Şahiner, Kibong Mbamba ve Şenol Akın’ın sakatlıklarının iyiye gittiği ve çalışmalara başladıkları bildirildi. Bu futbolcular  antrenman eksiklerini kapatma adına kendileri için hazırlanan program dahilinde antrenörler İbrahim Özdoğan ve Muharrem Aydın gözetiminde sıkı bir şekilde hazırlanacaklar. 4 futbolcunun da Slovenya kampında takımla birlikte antrenmanlara çıkabilecekleri açıklandı.

Torku Konyaspor’da transfer çalışmaları da devam ediyor.. Orduspor’dan Ali Çamdalı’nı bir yıllığına renklerine bağlayan yeşil-beyazlı yöneticiler, Gebzespor’un 18 yaşındaki yıldızı Vedat Bora ve Adanaspor’dan transfer edilen Kibong Mbamba ile protokol imzalandığı, ancak, bu futbolculara basın önünde yeni bir imza töreni düzenleneceği öğrenildi. Torku Konyaspor’da, transfer bir forvet ve bir sol kanat veya ön libero alınarak tamamlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.