Kartal çok üzgün

Kartal çok üzgün

Konyasporda büyük üzüntü. Pazar günü lider Elazığspor karşısında iyi mücadele etmesine karşın, uzatmanın son dakikasında yediği golle yenilen yeşili-beyazlı takımda en az 1 puanı kaçırmanın üzüntüsü

Konyaspor’da büyük üzüntü. Pazar günü lider Elazığspor karşısında iyi mücadele etmesine karşın, uzatmanın son dakikasında yediği golle yenilen yeşili-beyazlı takımda en az 1 puanı kaçırmanın üzüntüsü hakim.

Bank Asya 1. Lig’in 17. haftasında denk kuvvetlerini mücadelesi şeklinde geçen maçta, Elazığspor’a 1-0 yenilen ve ligin ilk yarısına oranla biraz daha iyi bir görüntü veren Konyaspor, son dakika golüyle yıkıldı. Konyaspor, Elazığspor yenilgisiyle 27 puanda kaldı ve 6. sıradaki yerini korudu. Konyaspor kafilesi, maçtan sonra uçakla Ankara, oradan da akşam geç saatlerde karayoluyla Konya’ya geldi.. Temsilcimizde, bu hafta deplasmanda oynanacak Kasımpaşa maçının hazırlıklarına dün başlanacaktı. Ancak, yoğun kar nedeniyle dün yapılması gereken antrenman iptal edildi.  Cezalı futbolcu bulunmayan Konyaspor’da, Elazığ maçında sakatlanan Ali Dere dün kontrolden geçirilecekti. Ali’ye bulgulara göre tedavi uygulanacak. Ülkesinin Milli takımına giden Kere ise Şubat ayı başsına kadara takımdan ayrı kalacak.
Öte yandan Konyaspor yönetimi, Elazığspor ile oynadığı Bank Asya 1.Lig 17.hafta maçının ulaşım ve konaklama masraflarını üstlenen MÜSİAD Konya Şube Başkanı ve Korkmaz Beton ile Konal İnşaat Firması ortaklarından Aslan Korkmaz'a kulübe vermiş olduğu destekten dolayı teşekkür edildi.
SELİM: YENİLGİ BİZİ ÜZDÜ
Konyaspor’un genç stoperi Selim Ay, Elazığspor karşısında deplasmanda oynamalarına rağmen iyi mücadele ettiklerini ve rakipten daha çok maçı kazanabilecek pozisyon bulduklarını söyledi. Selim, takım olarak mücadelelerinin karşılığını alamadıkları için üzgün olduklarını ve puan kayıplarını telafi edeceklerini dile getirdi. Bu hafta sonu zor bir maçın kendilerini beklediğini bildiklerini ve bu doğrultuda hazırlanacaklarını Selim Ay, açıklamasını şöyle sürdürdü.
"İlk yarıda etkili olan, net gol pozisyonları bulan, rakibe bir pozisyon dışında fırsat tanımayan takım olmamıza rağmen istediğimiz golü bulamadık. İkinci yarı Elazığspor daha fazla üzerimize geldi. Bizim bu arada yakaladığımız iki net fırsat vardı. Ancak futbolun altın kuralı atamayana atarlar sözü gerçekleşti ve uzatma dakikalarında yediğimiz şanssız bir golle mağlup olduk. Öncelikle maçın hakkının beraberlik olduğunu ve bu sonucu hak etmediğimizi söylemeliyim. Ama lig devam ediyor. Yaptığımız hatalardan ders çıkartarak bunları bir daha tekrarlamamaya çalışacağız. Bir yenilgi ile hedeften kopma gibi bir durum kesinlikle söz konusu değil. Biz işimize bakıyor ve sahada konuşuyoruz. Konyaspor mücadelesine devam ederek sezon sonunda hedefine ulaşacak. Biz buna inanıyoruz. Arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum." 
SERBAY:GOL ATMAMIZ LAZIM
Bank Asya 1. Lig'de ikinci yarıya iyi başlamak istediklerini ancak Elazığspor karşısında uzatma dakikalarında gelen golle sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldıklarını bildiren Serbay Yağız, sadece bir yenilgi aldıklarını ve hedeflerinden uzaklaşmadıklarını söyledi. Futbolun sonuç oyunu olduğunu belirten Serbay Yağız, "Girdiğiniz pozisyonları  golle sonuçlandırmanız gerekiyor. Ligin lideri Elazığspor karşısında deplasmanda oynamamıza rağmen rakipten fazla hem de net sayıda fırsat yakaladık Ancak golü bulamadık. Son dakikalarda üzerimize gelen rakibi duran toptan bulduğu gole engel olamayınca da rahatlıkla puanla ayrılabileceğimiz önemli bir deplasmandan yenilgiyle ayrılmış olduk. Kaybettiğimiz için tabiki üzgünüz. Ama bu yenilgi herşeyin sonu değil. Daha önümüzde 17 maç var. Bizim gibi rakiplerimizde puan kayıpları yaşayacaklar. Önemli olan konsantrasyonumuzu ve inancımızı kaybetmemek. İyi bir takım olduğumuzu biliyoruz. Sadece bir yenilgi aldık. Hedefimizden kesinlikle uzaklaşmış değiliz. Lig uzun maraton. Bu maraton sonunda Konyaspor'u hak ettiği yere getireceğiz" dedi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.