Kartal, bugün Elazığ yolcusu

Kartal, bugün Elazığ yolcusu

Ligin 4. maçını deplasmanda Elazığspor ile yapacak olan Torku Konyaspor'un şehrimizdeki hazırlıkları tamamlandı.

Ligin 4. maçını deplasmanda Elazığspor ile yapacak olan Torku Konyaspor'un şehrimizdeki hazırlıkları tamamlandı. Yeşil-beyazlılar, bugün Ankara'ya, oradan da uçakla Elazığ'a gidecekler. Yenilerden Gekas, Mehmet Güven ve Ergun Teber'e ilk 11 yolu göründü

Torku Konyaspor’da Elazığspor maçının hazırlıklarının Konya bölümü tamamlandı. Kartallar Elazığ’a bugün uçacaklar. Ligde 4 ve 2. deplasman maçını Pazar günü SB Elazığspor ile oynayacak olan yeşil-beyazlı takımda hafta içerisinde gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcuların moralli ve hırslı olması ümitleri artırdı. Parola: 3 puan.

Torku Konyaspor’un önceki akşam saatlerde yaptığı antrenmana İzlanda milli takımından dönen ve tedavi olan Gunnar Heidar Thorvaldsson katılmazken, Djalma Campos takımdan ayrı fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışması ile devam etti ve taktik bir çalışmasıyla tamamlandı. Kartallar, dün de akşam saatlerinde basına kapalı olarak taktik ağırlıklı biri çalışma daha gerçekleştirdi.

Torku Konyaspor’da Elazığspor yolculuğu bugün sabah kahvaltısının ardından başlayacak. Karayoluyla Ankara’ya gidecek olan yeşil-beyazlılar, oradan da saat 15.30 uçağıyla Elazığ’a geçecekler. Son çalışmayı orada yapacak olan Torku Konyaspor, maçtan sonrada geceyi Elazığ’da geçirecek ve Pazartesi sabah uçakla Ankara, Başkent’ten de Konya’ya dönecek.

Torku Konyaspor’da, hafif sakatlığı bulunan ve takımdan ayrı çalışan Campos bu hafta büyük olasılıkla ilk 11’de yer alamayacak. Yeni transferler Ergün Teber, Mehmet Güven, Gekas ilk 11’de forma giyecek. Teknik adamların defansta da revizyona gidebilecekleri öğrenildi.

ÖTEN: 3 PUAN İÇİN GİDECEĞİZ

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, lige verilen arada takıma ciddi takviyeler yaptıklarını, Elazığ'a galibiyet için gideceklerini söyledi. Öten, yaptığı açıklamada, deplasman veya iç sahanın fark etmediğini, artık Süper Lig'de her maçın zor olduğunu belirtti. Lige sürpriz Fenerbahçe galibiyetiyle başladıklarını, ancak Sivasspor ve Kasımpaşa karşısında yenilgiler aldıklarını anımsatan Öten, "Alınan iki mağlubiyet hoş olmadı, ama takımdaki eksikleri görmemizi sağladı. Milli maçlar nedeniyle lige verilen arada takıma ciddi takviyeler yaptık. Elazığ'a galibiyet için gideceğiz" diye konuştu. Oyuncuların verilen arada çok iyi çalıştığını ve hazır durumda olduklarını ifade eden Öten, sahadaki performansın neticeyi belirleyeceğini dile getirdi. Sanica Boru Elazığspor karşısında kazanmamaları için bir mazaretlerinin olmadığını vurgulayan Öten, "Elazığ son oynadığı maçta Kayserispor karşısında önemli bir galibiyet aldı. Pazar günü daha iyi motive olan takım, sahadan galip ayrılacak. İki takıma da başarılar diliyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.