Kartal, Bolu’ya karşı

Kartal, Bolu’ya karşı

Konyasporun Kızılcahamam kampı hazırlık maçlarıyla devam ediyor. Yeşil-beyazlılar, Patalya turnuvasında bugün saat 15.00de Bolusporla karşılaşacaklar. Teknik ekip çalışmalardan memnun

Bank Asya’da şampiyonluk mücadelesi verecek olan Konyaspor’da hazırlık maçları devam ediyor. Yeni sezona Kızılcahamam’da kamp yaparak hazırlanan Konyaspor, Patalya Cup Futbol Turnuvası’ndaki üçüncü maçında bugün Boluspor ile karşılaşacak.15 Temmuz’da başlayan Kızılcahamam ikinci etap kampını 29 Temmuz’da tamamlayacak temsilcimiz, bugün saat 15.00’de Bank Asya’nın güçlü ekiplerinden Boluspor önünde zorlu bir sınav verecek. Yeşil-beyazlılar, Patalya Cup Futbol Turnuvası’nda daha önce oynadığı maçlarda Mersin İdmanyurdu’na 1-0 kaybederken, Giresunspor’u 2-1 mağlup etmişti.

KARTAL, GÜÇ DEPOLUYOR
Kızılcahamam ikinci etap kampının son günlerine yaklaşan yeşil-beyazlılar, dün sabah çabukluk ve koordinasyona dayalı bir çalışma gerçekleştirdi.Teknik Direktör Hüsnü Özkara gözetiminde yapılan sabah çalışmasına otelde fizyoterapist Ahmet Bayrak ile çalışan Kaue Da Silva ve Uğur Akdemir katılmadı. Düzkoşu, ısınma hareketleri ve topla oynanan oyunlarla başlayan antrenmanda, kaleciler Recep, Atilla, Eray ve Nazmi kaleci antrenörü Atila Uzuncan yönetiminde çalışırken, diğer oyuncular alt sahada çabukluk ve koordinasyon çalışması yaptı.
ÖZKARA: ÇALIŞMALARDAN MEMNUNUM
Konyaspor teknik direktörü Hüsnü Özkara, Kızılcahamam kampının son derece iyi geçtiğini, özellikle futbolcuların kaynaşması açısından da  yararlı bir kamp olduğunu ifade ederek, “oyuncularımın çalışma performanslarından memnunum” dedi.
Kampların zaman zaman sıkıcı olduğunu, futbolcuların yoğun çalışmalar nedeniyle şikayetlerde bulunduğunu bildiren Özkara, “sezon başı kampları zaman zaman futbolcuları usandırabilir. Bu da doğaldır. Ancak, antrenörlük hayatımda yaşadığım en iyi sezon başı hazırlıklarından birisini yine Konyaspor’da yaşıyorum. Allah nazardan saklasın çocukların hemen hemen tamamı ellerinden geldiğince kendilerini yeni sezona en iyi şekilde hazırlamaya çalışıyorlar. Böyle bir durumdan bir teknik adam olarak elbette çok mutluyum. İnşallah bu çalışmaların karşılığını ligde iyi sonuçlarla alacağız” dedi.
ŞAMPİYONLUK YAŞAMAYA GELDİM
Kartal’ın son transferlerinden Eser Yağmur, Konyaspor’a gelmekten dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Hedeflerim doğrultusunda bir kulüp olduğu için Konyaspor’u tercih ettim. Arkadaşlığımız çok iyi ve iyi de çalışıyoruz. Emeklerimizin karşılığını sezon sonunda ipi göğüsleyip mutlu sona ulaşarak alacağımıza inanıyorum” dedi.
Konyaspor’da olduğu için mutluluk duyduğunu ifade eden golcü oyuncun Eser Yağmur, “Kampa dahil olduğumdan bu yana 1 hafta gibi kısa bir süre geçmesine rağmen burada gördüğüm arkadaşlık üst düzeyde ve takım içerisinde inanılmaz bir birliktelik var. Zaten başarıya giden yolda inanç ve birliktelik işinizi kolaylaştırıyor. Turkcell Süper Lig’den düşüldüğü için farklı bir ortam bekliyordum ama beklediğimden daha iyi bir durumla karşılaştım. Herkes yeniden Turkcell Süper Lig’e çıkılacağı hedefi etrafında birleşmiş. Bu ailenin bir parçası olduğum için kendimi şanslı hissediyorum.”
Kamp çalışmalarının son derece iyi bir şekilde devam ettiğini de sözlerine ekleyen Eser Yağmur, “Sezon başında yoğun ve yorucu tempolu geçen çalışmalar gayet normal. Ama inanın bu yoğun tempo bir an önce ligin başlamasını sabırsızlıkla bekleyen takımımız için bile hafif kalıyor. Gerekli çalışmaları yapıyoruz. Ortamımız gayet iyi. Her şey yolunda gidiyor. Lige kadar önümüzdeki süreyi iyi değerlendirerek sezona en hazır durumda girmek istiyoruz” diye konuştu.
HEDEFİMİZ SÜPER LİG
Konyaspor’un hedefinin yeniden Turkcell Süper Lig’e yükselmek olduğunu ifade eden Eser Yağmur “Hedeflerimiz örtüştüğü için buradayım. Ben de Konyaspor’a şampiyonluk sevincini yaşamaya ve katkı sağlamaya geldim. Takım olarak bu hedefe ulaşacağımıza inanıyorum. Zor olacak ama zorlukların başarılması insana ayrı bir mutluluk veriyor. Sezon sonunda Turkcell Süper Lig’e yükselen Konyaspor’un golcü oyuncusu Eser Yağmur olarak spor tarihindeki yerimi alacağımıza inanıyorum. Bu konuda elimden gelen gayreti göstereceğimden de kimsenin şüphesi olmasın” diyerek umut dağıttı.
TARAFTAR DESTEĞİ ÖNEMLİ
Konyaspor’un önemli bir taraftar potansiyeline sahip olduğunu da sözlerine ekleyen tecrübeli futbolcu, “Taraftar bir takım için ateşleyici güç. Belki ilk başlarda bazı tedirginlikleri olabilir. Fakat sezon ilerledikçe ve başarılı sonuçlar aldıkça bizim yanımızda olacaklarına ve beraber şampiyonluk yolunda ilerleyerek yalnız bırakmayacaklarına inanıyoruz. Tek isteğimiz, Turkcell Süper Lig’e çıkacağına inanmış teknik heyet ve oyuncu kadrosundan oluşan Konyaspor’u sezon başında desteklemeleri. Onları tribünlere gelerek ve destek vererek, bizlerde 34 hafta sonunda ipi göğüsleyip Turkcell Süper Lig hedefimizi gerçekleştirerek mutlu sona ulaşmanın mutluluğunu birlikte yaşayacağız” şeklinde görüş belirtti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.