Kartal bir ‘umut’ için oynayacak

Kartal bir ‘umut’ için oynayacak

Spor Toto Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor yaşanan tüm sıkıntılara rağmen kümede kalma adına bir umut yakalamak istiyor

Yeşil-beyazlı ekip bugün zorlu mücadelede sahasında  Beşiktaş  Sompo Japan ile karşı karşıya gelecek.  Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 18.30’da başlayacak. Kümede kalmak isteyen Torku Konyaspor bu maça Aziz Bekir ve başarılı oyuncusu Bremer’den yoksun çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip zor maçı kazanarak rakiplerinin yenilmesini bekleyecek.   

Torku Konyaspor Basketbol’un ligde kalma şansı devam ediyor. Maddi ve manevi destek bulamayan yeşil-beyazlı ekibin kalan 4 haftada fikstür avantajı bulunuyor. Bu hafta Beşiktaş’ı konuk edecek olan Torku Konyaspor, sonraki haftalarda Türk Telekom, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Trabzonspor ile karşılaşacak. Temsilcimizin en büyük rakibi olan İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin zorlu maçları olması ve Konya’ya gelecek olması yeşil-beyazlı ekibin işini kolaylaştırıyor.

ÖĞRENCİYE BİLET 1 TL

Torku Konyaspor Basketbol’dan öğrencilere müjde. Yeşil-beyazlı kulüp Beşiktaş ile oynanacak Beşiktaş maçının bilet fiyatlarının öğrencilere 1 TL’den satılacağını açıklandı. Kulüpten yapılan açıklamada, “24 Nisan Pazar günü 18:30'da oynayacağımız Beşiktaş Sompo Japan maç biletini maç günü Selçuklu Belediyesi Spor Salonu gişelerinden öğrenci kimliği ibraz eden taraftarlarımız sadece 1 tl karşılığında alabilecekler. Öğrenci kimliğinin kendinize ait olması gerekmektedir” denildi. Maçın normal bilet fiyatı ise 5 TL’den satılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.