Kartal başlangıcın arkasını getiremedi

Kartal başlangıcın arkasını getiremedi

Spor Toto Süper Lige Fenerbahçe karşısında aldığı müthiş 3-2’lik galibiyetle Lige başlayan Torku Konyaspor bu maçın ardından oynadığı 2 karşılaşmadan ise eli boş döndü.

Spor Toto Süper Lige Fenerbahçe karşısında aldığı müthiş 3-2’lik galibiyetle Lige başlayan Torku Konyaspor bu maçın ardından oynadığı 2 karşılaşmadan ise eli boş döndü. Yeşil-beyazlı ekibin bu görüntüsü sezonun ilk maçında umutlanan taraftarları karamsarlığa sürükledi

Torku Konyaspor 2 sezon aranın ardından tekrar yükseldiği Spor Toto Süper Ligin 3. haftasını puansız kapattı. Fenerbahçe karşısında aldığı müthiş 3-2’lik galibiyetle Lige başlayan Torku Konyaspor bu maçın ardından oynadığı 2 karşılaşmadan ise eli boş döndü. Taraftarını Fenerbahçe karşısında oynadığı müthiş oyunla umutlandıran Torku Konyaspor bu umudu oynadığı son iki maçta ki kötü performansı ile söndürdü. Yeşil-beyazlı ekip Sivas deplasmanından yenilgi ile ayrılırken sahasında Kasımpaşa karşısında galip durumdayken 2-1 mağlup oldu ve 3 puanda kaldı.

HOCA TRANSFER İSTEDİ

Kasımpaşa maçı sonrası açıklama yapan Torku Konyaspor Teknik Direktörü transfere işaret etti. Tütüneker yaptığı açıklamada şunları söyledi: Bir iki tane daha oyuncu alabilirsek, azıcık daha kalite getirebilirsek daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Her maçı yüzde 80 yüzde 90 mücadeleyle başarabilir miyiz birazcık zor görünüyor.

İTANDJE TAM NOT ALDI

Torku Konyaspor sezonun 3. hafta maçında sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Yeşil-beyazlı ekip erken bulduğu golle 1-0 öne geçmesine rağmen son dakikalarda yediği golle 2-1 geriye düştü. Torku Konyaspor’da kaleci İtandje yaptığı kurtarışlarla farkı önledi Spor Toto Süper Lige muhteşem Fenerbahçe galibiyeti ile başlayan Torku Konyaspor son iki haftadır hüsran yaşıyor. Yeşil-beyazlı ekip sahasında oynadığı 2. maçta Kasımpaşa’ya 2-1 yenildi. Maçın 3. dakikasında Ali Çamdalı’nın kafa gölü ile öne geçen yeşil-beyazlı ekip 87 dakika sahada hiçbir varlık gösteremedi. 78. dakikada Sanharib Malki ve 90.dakikada Babel’in golüyle Kasımpaşa maçı 2-1 kazandı. Kaleci İtanje ise yaptığı kurtarışlarla farkı önledi. Torku Konyaspor sezona müthiş Fenerbahçe galibiyeti ile başlamasına rağmen geride kalan 2 haftada 2 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlı ekip 3 puanda kaldı

FUTBOLCULAR İZİNLİ

Torku Konyaspor'da, milli maç nedeniyle lige verilen aradan dolayı oyunculara 3 gün izin verildi. Yeşil-beyazlı ekip Spor Toto Süper Lig'in 4.haftasında deplasmanda oynayacağı SB Elazığspor maçı hazırlıklarına 3 Eylül Salı günü yapacağı antrenmanla başlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum