Kartal, Altay önünde

Kartal, Altay önünde

Ligin ikinci yarı hazırlıklarını Antalyada sürdüren Konyaspor, ilk hazırlık maçını saat 15.00de İzmir temsilcisi Altay ile oynayacak.

Ligin ikinci yarı hazırlıklarını Antalya’da sürdüren Konyaspor, ilk hazırlık maçını bugün saat 15.00’de İzmir temsilcisi Altay ile oynayacak.  Kartal, yarın da bir diğer İzmir takımı Karşıyaka ile oynayacak

 

Konyaspor’da, Belek kampı yoğun antrenmanlarla devam ediyor. Cumartesi günü sabah antrenmanından sonra izine ayrılan futbolcular Pazar akşamı yeniden antrenmanda buluştular. Kartallar, Belek kampında ilk hazırlık maçını bugün oynayacak. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana Aykut Uluç katılmazken, Ertuğrul Arslan takımdan ayrı olarak fizyoterapist Ahmet Bayrak gözetiminde çalıştı. İki gruba ayrılan oyuncular, ısınma hareketlerinin ardından fitness salonunda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaparken, antrenman koşu ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.

Konyaspor dünü ise çift antrenmanla geçirdi. Sabah, teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana fizyoterapist eşliğinde salonda çalışan Ertuğrul Arslan katılmazken, Aykut Uluç masör Ahmet Bayrak yönetiminde takımdan ayrı çalıştı. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışması ve yan sahada yapılan çıkış koşularıyla devam etti. Antrenman, çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle tamamlandı.  Çift kale sırasında hafif bir sakatlık geçiren Muhammet Yürükuslu tedbir amaçlı antrenmanı bırakmak zorunda kaldı. Akşam ise teknik-taktik çalışası yapıldı.

Kartallar,Belek kampında ilik hazırlık maçını ise bugün, Türkiye 2. lig takımlarından Altay ile oynayacaklar.. Arcadia otelin sahsında gerçekleştirilecek maç saat 15.00’de başlayacak. Konyaspor, 5 Ocak Perşembe günü de Bank Asya takımlarından Karşıyaka ile karşı karşıya gelecek.

ABDÜLKERİM MİLLİ KAMPTA

Konyaspor’un genç yıldıçı Abdülkerim bardakçı, Milli takım kampı nedeniyle Pazar günü Belek kampından ayrıldı. 4-10 Ocak 2012 tarihlerinde Rusya'nın St.Petersburg şehrinde düzenlenecek Valentin Granatkin turnuvası'na katılacak aday kadroya çağrılan genç oyuncu Abdülkerim Bardakçı, U18 Milli Takımının İstanbul'daki kampına katıldı. Milliler Rusya’ya dün gittiler. Abdülkerim turnuvada şampiyonluk mücadelesi verecek Milli takımda ilk 11’de görev yapacak.

ALİ ÇİÇEK’E YAŞ GÜNÜ KUTLAMASI

Devre arası kamp hazırlıklarını Belek'te sürdüren Konyaspor'da, takımın genç isimlerinden, kaleci Ali Çiçek'e Pazar günü sürpriz bir doğum günü kutlaması yapıldı. 18. yaşına giren Ali Çiçek, kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfleyip teknik direktör Osman Özdemir, antrenörler ve takım arkadaşlarının ve personelin tebriklerini kabul ederken, ilk dilimi Can Parlayan'ın elinden yedi. Genç kaleci Ali Çiçek'i kutlar ve sağlıklı, mutlu bir yaşam ve spor hayatında başarılar diliyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.