Kartal 3 puana kilitli

Kartal 3 puana kilitli

Üst üste iki mağlubiyet alarak moral kaybeden Konyasporda kayseri Erciyes maçının hazırlıkları aralıksız devam ediyor

Üst üste iki mağlubiyet alarak moral kaybeden Konyaspor’da kayseri Erciyes maçının hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Yeşil-beyazlıların tek hedefi evinde kazanarak kaybettiği puanları telafi etmek

Konyaspor’da izin bitti ve Erciyesspor maçının hazırlıkları dün öğleden sonra yapılan yenileme antrenmanıyla başladı. Konyaspor ikinci yarıda 9 maçını içi sahada oynayacak. Ligin ikinci yarısına iki şok yenilgiyle başlayan ve yarışta geriye düşen yeşil-beyazlı takımda, Kasımpaşa maçının ardından verilen iki günlük izin sona erdi. Kartallar’ın dün yapılan antrenmanında sakatlığı iyileşen ve iki hafta sonra forma giyeceği açıklanan Muhammet takımla birlikte çalışırken, Ertuğrul ise takımdan ayrı dün koşu yaptı. Bu futbolcunun da 10 gün kadar sonra takımla birlikte çalışmalara katılacağı bildirildi. Ülkesinin Milli takımına giden Kere ise Şubat ayı başlarında Konya’ya dönerek takıma katılacak. 
2. YARIDA 9 MAÇ İÇERİDE
Konyaspor, ligin ikinci yarısında kalan 16 maçın 9’unu iç sahada, 7’sini ise deplasmanda oynayacak. Buna göre, Kartallar iç sahada; Erciyesspor, Bucaspor, Sakaryaspor, Denizlispor, Rizespor, Giresunspor, Akhisar Belediye, Adanaspor ve Elazığspor ile karşı karşıya gelecek. Konyaspor ikinci yarıda; Tavşanlı Linyitspor, Kartalspor, Karşıyaka, Güngörenspor, Boluspor, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Göztepe deplasmanına çıkacak.
18. HAFTA DA 18 GOL ATILDI
Bank Asya 1. ligde 18. hafta da Elazığspor’un liderliğiyle geçildi. Konyaspor’un deplasmanda Kasımpaşa’ya 3-1 yenilerek yine puansız kapattığı haftada oynanan maçlardan 5’ini ev sahibi, 2’sini deplasman takımları kazanırken, 2 maç ise berabere sona erdi. Toplam 18 golün atıldığı haftada sadece Akhisar-Güngörenspor maçında gol sesi çıkmadı. En gollü maçlar ise 3-1’lik sonuçlarla kapanan Erciyesspor-Bucaspor ve Kasımpaşa-Konyaspor karşılaşmaları oldu. Bucaspor ve Karşıyaka deplasmanında kazanırken, berabere biten bir diğer maç da 1-1 sona eren Göztepe-Denizlispor maçı oldu. 
19 HAFTA CUMARTESİ AÇILIYOR
Bank Asaya 1. ligde 19. hafta perdesi Cumartesi günü oynanacak 3 maçla açılacak. Ligde Pazar günü 5 karşılaşma yapılırken, perde Pazartesi günü tek maçla kapanacak. Haftanın programı şöyle: 28 Ocak 2012 cumartesi: 13.30: Kartalspor-Kasımpaşa. 16.00: Sakaryaspor A.Ş.-Boluspor. 19.00: Bucaspor-TKİ Tavlanlı Linyitspor. 29 Ocak 2012 Pazar: 13.30: İstanbul Güngörenspor-Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Çaykur Rizespor A.Ş.-Adanaspor A.Ş. Giresunspor-Akhisar Belediye Gençlik ve Spor. 16.00 Konyaspor-Kayseri Erciyesspor. 19.00 Karşıyaka-Göztepe A.Ş.  30 ocak 2012 pazartesi: 20.00: Denizlispor-Elazığspor.
ÖTEN: TECRÜBESİZLİĞİMİZİN KURBANI OLDUK
Konyaspor kulübünün Basın Sözcüsü Güven Öten, Kasımpaşa ve Elazığspor maçlarında tecrübesizliklerinin kurbanı olduklarını belirtti. Öten, yaptığı açıklamada, deplasmanda oynadıkları son iki haftada çok şanssız yenilgiler aldıklarını bildirdi. Elazığspor karşısında maçın son dakikalarında gol yediklerini, öne geçtikleri Kasımpaşa maçında ise 3-1 mağlup olduklarını anımsatan Öten, şunları kaydetti: “İkinci yarının ilk iki haftasında zorlu ekiplerle karşılaştık. Bu maçlardan puan ve puanlarla ayrılabilirdik. Tabi ki üzüntümüz büyük. Kötü oyun yok ama takımda tecrübe eksikliği var. Nasıl başarılı olduğumuz dönemde başarıyı sahipleniyorsak başarısızlığı da sahipleniyoruz. Biz oyuncularımıza sonuna kadar güveniyoruz. Asla yarıştan kopma gibi bir düşüncemiz yok. Son oynadığımız Kasımpaşa ve Elazığspor maçlarında tecrübesizliğimizin kurbanı olduk.” Öten, iç sahada oynayacakları Kayseri Erciyesspor maçıyla yükselişe geçeceklerini, tekrar yarışın içine gireceklerini dile getirdi. Transfer yasağının ardından Milos’a olan borçlarını ödediklerini anlatan Öten, FIFA’ya gerekli başvuruyu yaptıklarını, transfer sezonu kapanmadan FIFA’dan iyi bir karar çıkma ihtimalinin olabileceğini söyledi.
SPOR SERVİSİ
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.