Kartal 3 puan istiyor

Kartal 3 puan istiyor

Konyaspor, Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Ayman Abdelaziz: Bütün stadyumun dolu olması lazım çünkü bu maç bizim için final olacak. Mustafa Er: Kocaelisporu mutlaka yeneceğiz

Konyaspor, Turkcell Süper Ligi'nin 30. haftasında kendi sahasında oynayacağı Kocaelispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Tatlıcak M. Tevfik Lav Tesisleri'nde Teknik Direktör Giray Bulak gözetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Daha sonra oyuncular kurulan parkurlarda istasyon çalışmasıyla antrenmanı tamamladı. Konyaspor'un Mısırlı orta saha oyuncusu Ayman Abdelaziz, iç sahada oynayacakları üç maçı da kazanmak istediklerini belirterek, “Bunun ilk adımı Kocaelispor mücadelesi. Bu maçtan alacağımız galibiyetle ligde konum olarak rahatlayacağımıza inanıyorum” dedi.

Her hafta sürpriz sonuçlara sahne olan Turkcell Süper Lig’in son haftalarına girildiğinde Kayserispor deplasmanında alınan 1 puanın değerli olduğunun farkında olduklarını söyleyen takımımızın tecrübeli isimlerinden Ayman Abdelaziz, “Deplasmanlarda kazanamıyorsan kaybetmeyeceksin. Bizde bunu yaptık. Belki ilk etapta galip gelemediğimiz için üzülüyoruz. Ama oynanan maçların sonuçlarına bakıldığında alınan her puanın ne kadar değerli olduğunu daha iyi anlıyoruz. Kayserispor maçı da bizim açımızdan böyle oldu ve artık geride kaldı. Kendi evimizde oynayacağımız üç maçımız var. Bu maçları kazandığımız takdirde ligi iyi bir yerde tamamlayacağımıza inanıyoruz. Bunun için önümüzdeki ilk engel Kocaelispor maçı. Biz sadece kendi işimizle ilgileniyoruz. Pazar günü tamamen dolacağına inandığımız tribünler önünde saha ve seyirci avantajımızı da iyi kullanarak Kocaelispor maçını kazanmak istiyoruz. Alacağımız galibiyet bizi ligde konum itibariyle oldukça rahatlayacak. Bu durumun farkındayız. Tek düşüncemiz Kocaelispor maçını kazanmak” diye konuştu.
MUSTAFA ER: KAZANACAĞIZ
Yeşil-beyazlı ekibin bir diğer orta saha oyuncusu Mustafa Er ise Kayserispor maçının kendileri için artık geride kaldığını belirterek, “Kocaelispor ile çok önemli bir maça çıkacağız. Saha ve seyirci avantajımızı kullanarak Pazar günü kazanan taraf olacağımıza inanıyorum. Bütün hazırlıklarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz” dedi. Tatlıcak Tevfik Lav Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Mustafa Er, ligin son haftalarına girildiğini ve her takım açısından zorluk derecesi yüksek maçların oynandığını belirterek, “Son maçlarda bizim takım olarak iyi mücadele ettiğimiz ortada. Saha ve seyirci avantajımızı iyi kullanmak istiyoruz. İki maçtır yükselerek devam eden iyi bir grafiğimiz var. Ama bunu daha yukarılara çekerek alacağımız galibiyetle devam ettirmek istiyoruz. Bizim için Kayserispor maçı geride kaldı. Şimdi tek düşüncemiz bugünden itibaren başlayan hazırlıklarımızla birlikte Kocaelispor karşılaşması. İyi bir oyun sonunda alacağımız üç puanı herkese hediye etmek istiyoruz.”
Konyaspor’un, Sivasspor ve Kayserispor maçlarında mücadele olarak diğer maçlara oranla daha diri göründüğünün hatırlatılması üzerine Mustafa Er, “Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Son haftalara girildi. Herkes mücadele ediyor. Sivasspor ve Kayserispor maçlarında oyun içerisinde mücadelemizi üst seviyeye çıkarttık ve iyi sonuçlar aldık. Kocaelispor bizimle oynayacağı maça artık son şans olarak bakıyor ve kazanmak isteyecektir. Ama bizim onlardan daha fazla kazanmaya ihtiyacımız var. Saha içerisinde hem oyunsal anlamda hem de mücadele olarak elimizden geleni yaparak galip geleceğimize inanıyoruz” diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.