Kartal 3 puan istiyor

Kartal 3 puan istiyor

Cumartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Konyasporda hazırlıklar sürüyor

Cumartesi günü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Konyaspor’da hazırlıklar sürüyor. Yeşil-beyazlı ekibin tek düşüncesi şeytanın bacağını kırmak ve bu maçı kazanmak

 

 

Konyaspor’da, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıkları bir günlük izinin ardından önceki akşam yapılan yenileme antrenmanıyla başladı. Manisa Akhisar deplasmanından 1 puanla dönerek puanını 20’ye yükselten ve haftayı 7. sırada kapattı. Pazartesi günü dinlenen Kartallar, Cumartesi günü içi sahada Gaziantep ile oynayacakları maçın hazırlıklarını 3 puan parolasıyla yapıyor. Dün yine akşam saatlerinde teknik-taktik antrenmanı yapan yeşil-beyazlılar, bugün ve yarın taktik ağırlıklı iki çalışma daha yaparak hazırlıkları tamamlayacaklar ve tesislerde kampa girecekler.

 

Konyaspor’un, Salı akşam saatlerinde gerçekleştirdiği haftanın ilk çalışması neşeli geçti. Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde, teknik direktör Osman Özdemir program için Ankara’da bulunması nedeniyle antrenörler Eyüp Taş, Hüseyin Avni Yüce ve Sadettin Türk yönetiminde yapılan antrenman düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladı. Oyuncular daha sonra çift kale maç yaptı. Çift kale maçta Mariusz Pawelek'in kaptanlığını yaptığı Gri Takım, Ercüment Kafkasyalı'nın kaptanlığın yaptığı Turuncu Takıma 3-1 mağlup oldu. Antrenman koşu ve açma-germe hareketleriyle sona erdi.

 

Öte yandan, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunca, Konyaspor’a Boluspor ile oynanan karşılaşmada taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eyleminin aynı sezon içerinde ikinci kez tekrarlanmasından dolayı 20 bin  TL para cezası verildi.

 

Konyaspor’un Polonyalı forvet oyuncusu Marcin Andrzej Robak'ın 29. yaş gününü Salı akşamı Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenman sonrası kutlandı. Antrenmanın ardındın arkadaşlarının yumurtalı ve unlu saldırısına uğrayan golcü oyuncu daha sonra soyunma odasında kendisi için hazırlanan pastanın mumlarını üfledi. Arkadaşlarına pasta ikram eden Marcin Andrzej Robak daha sonra tebrikleri kabul etti.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.