Kartal 27de ısrarcı

Kartal 27de ısrarcı

Ligin ilk yarısını 27 puanla tamamlamayı hedefleyen Konyaspor, hafta sonunda oynanacak olan Göztepe maçına bu düşünceyle hazırlanıyor

Ligin ilk yarısını 27 puanla tamamlamayı hedefleyen Konyaspor, hafta sonunda oynanacak olan Göztepe maçına bu düşünceyle hazırlanıyor. Kartallar, bugün taktik, yarın ter idmanı yapacaklar

 

 

Konyaspor’da Göztepe maçının parolası, iyi futbol ve 3 puan olarak belirlendi. İlk yarının, son maçında Pazar günü Göztepe’yi konuk edecek olan yeşil-beyazlı takımda hazırlıklar sürüyor. Yeşili-beyazlı takımın, önceki akşam  saatlerinde yaptığı antrenman oldukça neşeli geçti. Teknik direktör Osman Özdemir yönetiminde Tatlıcak Tevfik Lav tesislerinde yapılan antrenmana Serbay Yağız dışında tüm oyuncular katıldı. Düz koşu ve topla yapılan ısınma hareketleriyle başlayan antrenman top tekniğine dayalı pas çalışmasıyla devam etti. Oyuncular yarı sahada çift kale maç ve açma-germe hareketleriyle antrenmanı tamamladı.

 

Dün de maçın oynanacağı saatte teknik-taktik çalışması yapan Kartallar, bugün taktik antrenmanı yapacaklar ve yarın ter atıp hazırlıkları tamamlayarak tesislerde kampa girecekler. Göztepe’yi yenerek ilk yarı perdesini galibiyetle kapatmayı amaçlayan Konyaspor’da, Ertuğrul ve sarı kart cezalısı Perez takımdaki yerlerini alamayacaklar. Grip nedeniyle iki gündün antrenmana çıkmayan ve dün çalışmaya katılan Serbay ise büyük bir olasılıkla takımdaki yerini alacak. Konyaspor’da, Göztepe maçının ardından yabancı futbolcularla birlikte bazı yerli futbolculara izin verilecek. Şekerspor ile 21 Aralık Çarşamba günü yapılacak kupa maçına ise gençlerle çıkacak. Devre arası izini 25 Aralık’ta sona erecek. İkinci yarı hazırlıklarına 26 Aralık’ta Belek Sirena Golf otelde başlanacak.

 

HEDEFLERİMİZİ GÜNCELLEDİK

 

Konyaspor Kulübü Basın Sözcüsü Güven Öten, yaptığı açıklamada, sezon başında yaşanılan sıkıntılar düşünüldüğünde, geride kalan 15 maçlık periyotta takım olarak çok iyi performans sergilediklerini söyledi. Ligin en az yenilen, en az gol yiyen ve deplasmanda kaybetmeyen tek takımı olduklarını anlatan Öten, “Ligde sadece TKİ Tavşanlı Linyitspor’a yenildik. Bu maçı da kendi kalemize attığımız golle kaybettik” dedi. Öten, gidişatın olumlu yönde olduğunu, teknik heyet ve oyuncuların performansından son derece memnun olduklarını ifade ederek, şöyle konuştu: “Biz bu yıl yüzde 100 Süper Lig hedefi ile yola çıkmamıştık. Ancak takımın gösterdiği performans hedeflerimizi önce play-off sonra Süper Lig olarak güncellememize neden oldu. Ekonomik sıkıntılardan kurtulmanın yolu Süper Lig’e çıkmaktan geçiyor. Takım gerçekten çok ciddi mücadele veriyor. Genç ve tecrübeli kadronun uyum sağladığı ender kadrolardan biriyiz. Tecrübe eksiği olan genç oyuncularımız her maç daha iyi oynuyorlar. Alt yapıdan bu kadar fazla oyuncuyu bir sezonda takıma kazandırmak hiçbir kulübe nasip olacak durum değil.” Genç oyuncuların takıma savaşçı bir kimlik kazandırdığını vurgulayan Öten, “90 dakika değil 120 dakika mücadele edecek bir takım oluştu. Kendini ispat etmeye çalışan genç oyuncularımız sahada terlerinin son damlasına kadar mücadele ediyor” dedi.

 

FUTBOLCULARA MORAL YEMEĞİ

 

Konyaspor’da, moral yemekleri devam ediyor. İş adamı Fevzi Tezcan sahibi olduğu Havzan Etliekmek'te yeşil-beyazlı takımı önceki gün akşam yemeğinde ağırladı. Yemeğe teknik direktör Osman Özdemir, yardımcı antrenörler, oyuncular ve personel katıldı. Samimi bir ortamda yenilen yemek sonrasında kaptan Erdinç Yavuz, iş adamı Fevzi Tezcan'a jestinden dolayı teşekkür etti. Tezcan'da Konyaspor'u konuk etmekten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve takıma bundan sonraki maçlarında başarı diledi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.